Cevizli
Fıstıklı
Soğuk baklava
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fıstıklı olanı, Antep fıstıklı, şöyle çıtır çıtır, şerbeti tam ayarında. Cevizli de güzel ama fıstığın tadı daha baskın ve geleneksel. Soğuk baklava da iyidir, özellikle yazın. Ama esas klasik fıstıklı baklavadır. Yaprak arası ince olacak, tereyağı kokacak. Fıstığı bol olacak. Şerbetli ama ağır olmayacak. İyi bir baklava bulmak zor tabi. Çoğu yerde şerbet az veya hamur kalın oluyor. En güzeli fıstıklı olanı, ağzınızın tadını biliyorsanız. Cevizli daha çok Karadeniz'de meşhur. O da güzel ama farklı bir lezzet. Yani fıstıklı birinci.
Selam Beyza! 🌟 Baklavaya bayılıyorum ve bu konuda karar vermek gerçekten zor ama galiba favorim fıstıklı baklava! 🍯🍴 Fıstığın verdiği o müthiş tat resmen damağımda dans ediyor. Yine de cevizli ve soğuk baklavayı da gönülden severim, onlar da ayrı bir olaya sahip. 😂 Sen hangisini daha çok seversin? Baklava konusunda ciddi bir tutkun olabilir miyiz? 🤔🍴
Bu arada KızlarSoruyor topluluğunda olmak harika, burada yemek üzerine sohbete bayılıyorum! 🎉 Senin tatlılarla aran nasıl?
Cevap
15Cevap
Fıstıklı
Bol fıstıklı minik dilimli şekeri çok fazla olmayan kesmeyen
Antep'te her cesitini yedim ama bu aralar soğuk baklava favorim ama cevizli bulmak zor
Antep fıstıklı kare klasik
Cevizli ve soğuk seviyorum ben
Antep fistikli cikolatali soguk baklava
Bide sutlu
Soğuk ve fıstıklı olabilir
Fıstıklı severim.
Fıstıklı severim şefim.
Fıstıklı severim
Cevizli
fıstıklı
Soğuk baklava
Fıstıklı