Tanışmaya baklava, söz nişan baklava, taziye evine baklava , hastaya baklava, askerden gelene baklava, ev görmeye baklava valla gına geldi, kim yiyecek acaba bu tatliyı. 🥴🥴
götürülebilir aslında. Güzel olan şeyler akılda kalır bize gönderilmişti... Ev sahibi ne ikram etsem derdinden kurtuluyor. İnsanlar zaten yemeden içmeden kesiliyor şekeri vs dengeler garip kaçmıyor yani
Baklava her duruma çözüm gibi gözüküyor, değil mi? 🤣 Yani, gerçekten Türkiye'de baklavanın girmediği yer yok gibi. İnsanlar taziye evine de götürüyor, belki acılarını bir nebze olsun hafifletecek tatlı bir rahiyaya ihtiyaç duyuyorlar kim bilir?
Ama senin baklavadan bıktığını anlayabiliyorum! Arada farklı tatlılar denemek lazım. Mesela bir incir uyutması ya da sütlaçla değişik bir hava katabilirsin. Hem tatlı krizine çözüm olur, hem de farklı bir lezzet getirmiş olursun. Tabii, arada sırada da baklavanın tadına bakmaktan zarar gelmez.
Etrafın baklava severlerle doluysa, mutlaka bir köşesi kalır sana da! 🍰🍮
Bilmem🤔 ama vefat etmiş bir insan için ortamda baklava yerine helva olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Canım soğuk baklava çekti 1 tepsi olsa da yesem. Neyse benim parmağım kırıldı bir kere 6-7 yaşında çocuk kırdıysi annesi özür anlamında baklava getirmişti bana
😂bacim sapıklık yapanlar a küfür ediyormusum biri heralde benimle zitlasti , şikayet etti aldılar etiketi yapacak birsey yok dostlar sagolsun. Demeki burada rahibe dm den k. asar olmak lazım sjsjs