Bir saat önce Hatay döneri yemiş birisi. Ondan görünce hemen bende Hatay döneri yemeye geldim kardeşim ve kuzenimle. Beni batırdınız ya

Bir saat önce Hatay döneri yemiş birisi. Ondan görünce hemen bende Hatay döneri yemeye geldim kardeşim ve kuzenimle. Beni batırdınız ya
Ben mi boş tenekeyim? Dön bir kendine bak istersen vasıfsız ezik :)
Ben neden yemek paylaşıyorsun vs demedim. arkadaşa yaptığın yoruma istinaden yazdım. Döner alamayanda ölsün o zaman yazmışsın ya ona. İnsanlar neler yaşıyorlar haberin var mı? Benim öğrencim sınıfta giymeye terlik alamıyordu 50-100 tl bir şey ya almıyorlardı yoktu durumları. Neyse ne. Senin gibi cahillere laf anlatılmaz. İnsallah kınadığın kücümsediğim duruma düşersin
Cevap
12Cevap
Bunu duymak üzücü oldu. Herkeste böyle etki ediyorsa asla yemek fotisi paylaşmamak lazım burada
Başta senin sorular. 😂
Aşkoo özür dileriiiim ahsjs
🤣🤣🤣 afiyetler olsun da benim de canım çekti ama param yok nasıl olcak
Erkek adamın cebinde parası olmalı ya 😏
keşke yazılanı anlasaydın 😏 erkek kadın olayı değil bu durum aslında ama neyse
bende de oluyor. mesela bir yemek görsem canım cekiyo şu anda canim cekti yapmayin etmeyin kilo almamam gerek sjdjdj
Sen daha ucuza yiyon sanki o 300 e yemişti sbshsj
Benimki 140 🥹
Soğan halkası da vardı kral
@Aristokratımsı heh adamsın bak o detayı kaçırdım 😀
Yiyebilen var yiyemeyenler var paylaşmayın böyle görselleri ya
Döner yiyemeyen adam bir zahmet yaşamasın
Şu an yemiyoruz mesela etrafta Dönerci yok Niye yaşamayalım
Döner yiyemeyen değil. O an imkanı olmayan olabilir. Hamile olabilir cocuk olabilir köyde yaşayan olabilir. Ne kadar kötüsünüz
Yiyemeyenden kastım zaten imkanı olmayandı
Ya sizi gören de melek sanacak. Televizyon da internette bir dünya programlar var hepsini kaldırtın o zaman insanların canı çekmesin. Şurada günde 1000 tane yemek sorusu soruluyor çeşit çeşit bende ilk defa sordum sıkıntı yapmayın insana ya darlamayın
Sakin ol canısı
Tavırların çok itici. Yazık sana acıyorum.
@Cedricsizchenn98 Ya çok umrumdaydın, yallah
Döner yemeyen adam ölsün lafı hiç hoş değildir yiyemeyen Nice insanlar var
Tamam sakin gerginliğe gerek yok
Kalbine göre bir hayat yaşarsın inşallah.
Arkadaşım yiyemeyen insanlar için ne yapabilirim. Burası yemek kategorisi herkes soruyor herkes paylaşıyor sadece ben değil
İlk defa 4 aydır üyeyim yemek sorusu sordum beni mı buldunuz. Sözüm sana değil diğer boş boş konuşan ergene. Acıyorum bilmem ne yazmış. Kendini ne saniyorsa artık boş teneke
@Cedricsizchenn98 S. git bozuk olan ruh halini de başkasına bulaş. Yürü hadi seninle uğraşamam. Kendini bir halt sanıyosun. Allah benide benim kalbimi de biliyor. Senin gibi vasıfsızlara kalmadı
Birbirinize hakaret etmeyin lütfen
Soran arkadaş yemeğini falan için bir şey yap demiyoruz sana yemeyen insan ölsün zaten diyorsun yani tepkimiz olaydı
Sen yorum yaptın bende cevap verdim buda yırtık dondan fırlayıp geldi beddua ediyor kendince. İki kişi konuşunca ucüncüye bişey düşer. Arkadaşa afiyet olsun hadi iyi geceler size
Tamam iyi geceler
Yiyemeyen var derken benim ordan çıkardığım anlam
Parası yok ve alamıyor oldu. Bugün 100-110 TL verip şunu alamayan insan yoktur. Bugün bir kahve bile kaç lira. Ekmek arası döneri alamıyorsa benim yapabileceğim bir şey yok. İnternet paketi yapmasın 1 ay ve gidip yesin. Aşevi müdürü ya da ekonomi bakanı değilim. Ama konu köyde yaşayansa ona diyecek bir şey yok. Oda şehir merkezine gidince yer hastaneye vs biryerlere gidince. Bunun için beddua etmeye gerek yok. Sen yorum yaparsan ben cevap veririm ve sen beni devamında eleştirebilirsin. Ama bu şahıs birden konuya hortlayıp zırvalamaya başladı. Benim tepkim ona. Çok uzuluyorsan bir hafta makyaj yapma da git yiyemeyen kim varsa sitede ismarla. Paket yapıp kargoyla yolla. Gelip burada boş boş duyar kasma. Melek rolüne girip ayak yapmanin lüzumu yok
Tamam bu konu kapansın iyi geceler
İnan bana alırımda ısmarlarımda bana koymaz böylesi şeyler. Ama senin bu iğrenç tavrın yüzünden kimse yanında olmaz :)
Size kalp ve gül gönderiyorum ♥️🌹🌹♥️ lütfen Tamam kavga etmeyin tartışmayın lütfen
Ne alaka yahu döner alamayan olabilir, onu bunu alamayan olabilir ama bu kimsenin paylaşımına laf atma hakkı tanımaz, kalkıp da saçma sapan triplere girmeyin. O zaman televizyonu da yasaklasın millet, nasıl olsa dizilerde filmlerde bile yemek gömülüyor. Hayır yani iyi olacaksanız böyle olmayın arkadaş duyar kasmanın son seviyesi 👏 Yiyen var yiyemeyen var paylaşma demek ne demek yahu? Kadın sanki 10 gün deniz yatağında sosla marine edilmiş ıstagoz fotoğrafı paylaşmış.
Bir de kötü diye yaftalıyor hayatında kötü görmemiş canım benim 😂 İnternet zaten yemek paylaşımları dolu, caddede sokak başına bilmem kaç yemek restoranı seyyar yemekçi falan geziyor. Birilerinin yemek görmemesi için gidip kafasına yorganı çekmesi gerek. Saçma sapan konuşuyorsun ya.
Bir sen eksiktin
2 şey görürsem dayanamam yerim kokorec diğeri şırdan 😋 bahsettim canım çekti
Eskiden sürekli zurna dürüm söylerdim davul gibi olmadan spora başladım
Şimdi benim de canımın çekmesine sebep oldun faturayı adresine yolluyorum
Bende de iradesizlik var. Hep tatlı yiyorum aklımdan çıkmıyor
Ama onun fotoğrafında Pepsi vardı, sen fakirsin.
🥹🥹🥹
Afiyet olsun ndksfksl
normal dönerden farkı neymiş onun?
Yanındaki biberden çekti canım
Ondan sonra gelsin ağır yaşamlar 😂😂
Hatay dürümle aram yok
Afiyet olsun güzel olur bu da😀
Afiyet olsun. Canın ne çekiyorsa ye.
1 dönerle batmazsın herhalde
Kilo alican knka kdjsjs
Aldım zaten 60 kilodan 15 günde 64 e çıktım sjsjs
Maşallah 70 olcan bu gidişle kdjsjs