Self servis olan bir mekan da masanızda ki çöpleri çöp kutusuna mı atarsınız yoksa masa da bırakır mısınız?

Starbucks çalışanı masayı pislik içinde bırakan müşterilere sosyal medyada tepki gösterdi: "Medeniyet; Self-servis bir işletmede, kalkarken çöpünü atabilmeyi gerektirir. Şurada çöpünü bırakıp kalkmış olan Gökçe, Ozan, Enver ile konuşsan, Türkiye'de halkın ne kadar cahil ve görgüsüz olduğunu anlatırlar!"

Siz ne düşünüyorsunuz?

Ben açıkcası bırakıp gidiyorum ya da daha kalkmadan birisi gelip masayı topluyor self servis olsada hayatım da hiç Starbucks'ta kahve içmedim orada nasıl bilmiyorum ama diğer self servis cafelerde bu şekildeydi.
Self servis olan bir mekan da masanızda ki çöpleri çöp kutusuna mı atarsınız yoksa masa da bırakır mısınız?
Güncellemeler
+1 yıl
#dorelendiniz 🖤🌈✨💐🥂
Güncellemeler
+1 yıl
Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩