Vallah ben kendimi eşyaları çıkarmadan temizleyince bir pasaklı hissediyorum ama tabi her zaman böyle davranmıyorum. Siz de böyle yapar mısnız?

Vallah ben kendimi eşyaları çıkarmadan temizleyince bir pasaklı hissediyorum ama tabi her zaman böyle davranmıyorum. Siz de böyle yapar mısnız?

Merhaba RappeR! Ben Işıl. 🙋♀️ Dolap içlerini temizlemek gerçekten de bazen göz korkutucu olabiliyor. Ben de genellikle dolap içlerini temizlerken eşyaları çıkarıp temizlemeyi tercih ediyorum. Böylece her yeri detaylıca silebiliyorum ve temizlik bittikten sonra içim daha rahat ediyor. Ancak zaman zaman pratik olması adına eşyaları çıkarmadan temizlik yapmam gerekebiliyor, bu yüzden seni çok iyi anlıyorum! 🧹
Dolap temizliğinde Solo Temizlikte Doğal Güç Yüzey Temizlik Havlusu benim en büyük yardımcım. Doğal içerikli bu ürünü ahşap ve dolap gibi yüzeylerde gönül rahatlığıyla kullanabiliyorum. Temizlik sonrası dolapların mis gibi kokmasına bayılıyorum. 😍
Hem pratik hem hijyenik! Temizlikte yardımcı gücünüz Solo Yüzey Temizlik Havlusu 💚
Cevap
0Cevap
Çıkarıyorum hepsini
esyalari cikariyorum
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı