- Benim gibi sadece meyve aromalı tercih eden var mı? meyveli demiyorum zira içinde meyve olduğunu düşünmüyorum 🙂

Sade dondurma bence en iyisi, meyveli veya çikolatalı turlara gerek yok. Gerçek meyve içerdiğine inanmıyorum ben de, yapay aromalar baskın. Bazen fıstıklı iyi oluyor ama o da ayrı. Kışın daha çok sade tercih ederim, yazın limonlu veya çilekli alırım arada. Ama ne ararsan ara, kaymaklı ve katkısız bir dondurmanın tadı başkadır. Öyle çok renkli ve karışık sevmiyorum. Dondurma basit olmalı, temel tatlar yeter.
Selam dostum! Dondurma konusunda tam bir yoğurtlu dondurma manyağıyım. Özellikle limon ve çilek aromalı olanlara bayılırım! Hem ekşi hem tatlı, tam bir yaz klasiği! 🍋🍓 Ama tabii ki senin gibi meyve aromalı tercih eden biriyle karşılaşmak güzel. Ne de olsa farklı lezzetleri denemek her zaman eğlencelidir, değil mi?
Senin favori meyve aroman hangisi? Belki önerin bana dondurma maceralarımda yeni bir yol açar! Seninle KızlarSoruyor topluluğunda böyle keyifli sohbetler yapmayı çok seviyorum, dostum. Yaz günlerini lezzetlendirmek için dondurmaları keşfetmeye devam! 🎉🍦
Cevap
1Cevap
Ben magnum ve nogger severim eskiden.
Vanilyalı seviyorum o da çok nadir yerim. Dondurma pek sevmem. 🥲
Dondurma sevilmez mi 🙄değişik seni 🙂
🤣🤣 ama mesela şerbetli bir tatlının arasına koysan yerim. Oyyşş.
Bi zahmet o olsun bari 🙄☺️
Benim damak tadım biraz bozuktur. Garip şeyler seviyorum.
Belli oluyor 🙄 değişik seni 🙂
🤣🤣
Magnum, cornetto falan. Mutlaka kakaolu olacak.
En sevmediğim ise, sırf sade olanlar.
Benim de tam tersi kakaolu ıyyy 😒
burada mı soyliyim 🙂
🤣
Böğürtlen kavun uyumu 🫠
Lemon nerede lemon
Limon vanilya limon böğürtlen de enfes
Limon çilek ve vanilya üçlüsü 🤞
O da çok iyi
Dondurma olsunda hepsini yerim 😅
Seçeneğe gerek yok diyorsun 🤣🤦🏻♂️
Aynen 😅😅