Hazır paket satılan dondurmalarda magnum elbette ancak ben pastane dondurmalarını daha çok seviyorum, ama her pastaneninkini değil, böyle yerken sütün tadına doyamadığınız dondurması olan pastanelerin.
Marka olarak ayırt etmiyorum ama çikolatalı ya bayılıyorum efsane güzel tadı çikolatalı pasta yeter ki çikolata olsun herşey candır Maraş dondurması bile çikolata olsun istiyorum o derece 😅
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kutu olarak var karışık çikolatalı sade maraş dondurması😄👍
Magnum, külahlı dondurmalar (vanilya hariç hepsini severim) vanilyayı hiç sevmiyorum. Ama maraş usulü ise o zaman olabilir. Magnum da özellikle bademli ve antepli çok güzel. 😊
Magnumun israile ait olduğunu ogrendigimden beri gülemiyorum -.- yine kaldım yerli ve milli Maraş dondurmasina
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hassasiyetinizi anlıyorum fakat günlük hayatta kullandığımız birçok ürün israile veya daha çok yahudi sermayedarların sahip olduğu şirketlerde üretiliyor.
Evet maalesef öyle ama elimden geldiğince ben azami derecede o ürünleri kullanmamaya çalışıyorum etrafimda da kullanmayan insanlar var her şeyin yerlisini ve helal olanini bulmaya çalışıyoruz. Öyle işte
Olaaamaazz😀😀 hemen antalyaya gelmeli, Korkuteli ilçesine gitmeli giliğ pastanesine oturup yanık dondurma sipariş etmelisin🙂🙂 gerçekten yolun düşerse bir dene. Başta farklı geliyor alışkın olmayanlara ama iki üç kereden sonra o tadı ararsın başka dondurmalarda.
Magnum double çikolata, magnum badem, cornetto disc karamel, gökkuşağı dondurma, buz parmak, twister yeşil 😄 Cold stone dondurmaları efsane. En sevdiğim o 😄
cocuklugumda yemistim hoslanmadim soguk ve sekerli birsey... herhalde en son 25 yil once yemis olmam gerek... birseyi sevmiyorsam daha da sevemiyorum anatonik yapim bu yonde...