Selamm arkadaşlar
Ben hayatım boyunca hiç yemedim ve yemekte istemiyorum. Bir arkadaşım sürekli avlanıp duruyordu. Bende yapma etme dememe rağmen aldırış etmiyordu. Hoş karşılamıyorum. Sizce tavşan avlamak kötü mü?
Selamm arkadaşlar
Ben hayatım boyunca hiç yemedim ve yemekte istemiyorum. Bir arkadaşım sürekli avlanıp duruyordu. Bende yapma etme dememe rağmen aldırış etmiyordu. Hoş karşılamıyorum. Sizce tavşan avlamak kötü mü?
Tavşan avlamak, kişisel görüşlere bağlı olarak farklı değerlendirmelere tabi olabilir. Ancak, bazı insanlar için hayvan avlamak etik ve duyarlılık gerektiren bir konu olarak kabul edilir. Tavşanlar gibi hayvanlar için avlanma, çevresel etkileri ve hayvan refahı açısından dikkatle ele alınması gereken bir konudur.
Hani helal olmuyor ya ondan dinimize göre uygun değil
Anladım evet
Cevap
4Cevap
Evet kötüdür.. ve caniliktir.
Evet gerçekten üzücü
Diğer hayvanların avlanmasıyla eş değer. Ben iki kere denedim pek benlik bir tat değil
Evet denedim
Ben avlamadım
Evet, birisi avladı ben de tadına baktım. Tekrarı belki olur belki olmaz bunu gelecek bize gösterecek
Daha ağır bir tat kan tadı çok baskın
Tavşan gibi şirin bir hayvan da avlanmaz be. Anca savaşta kıtlık çıkarsa yemeye teşebbüs edebilirim.
bukadar düsmedik ya yapmayin kalpsizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
evet merhametsiz olan tavsan avlar
Evet keyfe keder bir canlıyı katletmek kötü.
Katılıyorum bende öyle düşünüyorum
Yemek için avlıyolarsa problem deyil de ama sırf zevk için avlıyolarsa günah o hoş da deyil
Kötü bence ama dinen caiz eti yenir yani tavşan eti küçüklüğümden hatırlyorum dayimlar da avlayıp getirmişti
Keklik de ona bakarsan öyle avlanıyor ama helal yani avlama şekli ile alakalı değil ayrıca mezheplere göre değişiyor tavşan eti yenilip yenilmedigi Hanefi mezhebine göre tavşanlar adet gördüğü için yenilmez mesela
Yok ya onunla alakalı değildir ona bakarsan inekler de hamile kalıyor
Yok ya estağfurullah
Ben karşıyım avlanmamalı
Tavşanlar çok şirin
Onlara kıyabilmek için vahşi bir duygusuz olmak ilk şarttır
Yani eğer açlıktan ölmüyorsam zevk için avlamam
Evet; kötü. Arkadaşını avlayalım.
İyi yaptın.
Yemek için değil spor için kötü
Kötü tabiki🙄
Öyle yapmak lazım
Hemen geliyorum😂