Tavşana niyet çektirme dolandırıcılık değil midir?

akçay sahilde yürürken tavşan gördüm, 3 yaşındaki kuzenim de çok sever ona göstermek için fotoğrafını çekeyim dedim kadın tavşanı elime verdi, o arada kağıt sıkıştırdı elime aç bunu oku falan dedi aldı yaktı sonra bana niyetin kabul olsun falan diye bir şeyler zırvaladı ve “niyetin normalde 50 lira güzelliğinin hatrına 25” dedi şoka girdim ama ben istemedim ki falan dediğimde “ben uzattım sen de aldın, almasaydın” dedi tipleri de bir görseniz hani her an bıçaklayabilirler ağızlarında sigara falan acayip korktum biraz kem küm etti 10 lira verdim (en az o vardı)
bu dolandırıcılık değil midir ya resmen zorla para aldı iki saat laf döktüm 10 liraya ikna edebilmek için. bu niyet çektirme olayını falan da bilmiyordum şimdi aratınca öğrendim baya yaygın bir şeymiş ben buna nasıl düştüm ya inanamıyorum hâlâ elim ayağım titriyor sinirden.
sonra bir de şansa sma’lı bebek için yardım parası toplayan 2 kişi geçti elinde pankart ve kumbarayla onu görünce iyice ayar oldum 10 lirayı dolandırıcı çingenelere vermek yerine ölüm döşeğindeki bir bebeğe 10 lira fazladan bağış yapabilirdim, hâlâ kendime gelemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
https://www.hizliresim.com/fm288qd
alın bari bu da tavşan, 10 lira boşa gitmesin ağlıyorum😭😭😭😭😭😭
Tavşana niyet çektirme dolandırıcılık değil midir?