akçay sahilde yürürken tavşan gördüm, 3 yaşındaki kuzenim de çok sever ona göstermek için fotoğrafını çekeyim dedim kadın tavşanı elime verdi, o arada kağıt sıkıştırdı elime aç bunu oku falan dedi aldı yaktı sonra bana niyetin kabul olsun falan diye bir şeyler zırvaladı ve “niyetin normalde 50 lira güzelliğinin hatrına 25” dedi şoka girdim ama ben istemedim ki falan dediğimde “ben uzattım sen de aldın, almasaydın” dedi tipleri de bir görseniz hani her an bıçaklayabilirler ağızlarında sigara falan acayip korktum biraz kem küm etti 10 lira verdim (en az o vardı)
bu dolandırıcılık değil midir ya resmen zorla para aldı iki saat laf döktüm 10 liraya ikna edebilmek için. bu niyet çektirme olayını falan da bilmiyordum şimdi aratınca öğrendim baya yaygın bir şeymiş ben buna nasıl düştüm ya inanamıyorum hâlâ elim ayağım titriyor sinirden.
sonra bir de şansa sma’lı bebek için yardım parası toplayan 2 kişi geçti elinde pankart ve kumbarayla onu görünce iyice ayar oldum 10 lirayı dolandırıcı çingenelere vermek yerine ölüm döşeğindeki bir bebeğe 10 lira fazladan bağış yapabilirdim, hâlâ kendime gelemiyorum.
bu dolandırıcılık değil midir ya resmen zorla para aldı iki saat laf döktüm 10 liraya ikna edebilmek için. bu niyet çektirme olayını falan da bilmiyordum şimdi aratınca öğrendim baya yaygın bir şeymiş ben buna nasıl düştüm ya inanamıyorum hâlâ elim ayağım titriyor sinirden.
sonra bir de şansa sma’lı bebek için yardım parası toplayan 2 kişi geçti elinde pankart ve kumbarayla onu görünce iyice ayar oldum 10 lirayı dolandırıcı çingenelere vermek yerine ölüm döşeğindeki bir bebeğe 10 lira fazladan bağış yapabilirdim, hâlâ kendime gelemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
https://www.hizliresim.com/fm288qd
alın bari bu da tavşan, 10 lira boşa gitmesin ağlıyorum😭😭😭😭😭😭
alın bari bu da tavşan, 10 lira boşa gitmesin ağlıyorum😭😭😭😭😭😭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya var öylesi özellikle İstanbul'da ve camilerde kuşlara yem atilan yerlerde gel benden olsun diyip parasini istemek bir şey istemesen de aldın artik diyen fal bakayim sana diyip yolunu kesen istemiyorum dehince de vakit gecsin vs diyip canim sıkıliyor bakayim ucretsiz diyip para isteyen neler neler var bunun bir de turizmcilik esnaflik ayagina milleti tongaya düşurenleri var 🤣🤣şükür daha düşmedik ama bir kere biri baya bunaltmisti
resmen dolandırıcılık bu saka gibi ya
Öyle ama yapiyorlar hatta insanlari bu benden olsun diyip kandirip eline alinca da parasini istiyorlar
of o daha da kötü, polis bir şey yapmıyor mu bunlara
Yapsa da geri saliniyorlar ki en fazla polis toplar 2 gun içerde tutar (okadar bile degildir sanmam) ya da zabita ceza yazar falan zaten bunu yapanlar işin kurdu olmuş durumdaki insanlar
Hahahaha para tuzagi tabiki ama suc degil
kanka resmen zorla verdi ama elime kendi isteğimle yapmadım ya gelemiyorum kendime şaka gibi
Geçen yaz akçaydaydım
yazlığımız burada yaz/kış tatil hep burdayım🤠
Bende tatildeyim güzel sakin bir yer aslında şu an fethiyedeyimm
Sen kaç yaşındasın
vay benim manitte fethiyede yaşıyo
18
Ben rehberim burada yaşamıyorum çalışıyorum çanakkalede okuyorum
Çanakkale’ye de bir şey buluyorum hemen, annem Çanakkaleli🤠 ne okuyosun
Turizm fakültesi rehberlik ve seyahat hahah
ben ege üniversitesinde pdr okumak istiyordum tutmayınca mezuna kaldım, bu sene bir daha denicez bakalım :d sizin iş imkanları nasıl kolay girebiliyor musunuz işe ya da maaş
ay bilmiyorum ki ya
Yemicem merak etme haha