Yeme & İçme Makarna pişirirken taşmaması içij püf noktalariniz var mi? Lizay Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Gençler makarna pişti sakin olun Makarna pişirirken taşmaması içij püf noktalariniz var mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Ben direk pişiririm taktik yok 0 1 Yorumla Lizay +1 yıl Taktik yok bam bam bam 🫡👈👈👈
BaharAmaYagmursuz Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Çok az sıvı yağ dökebilirsin. ortalama yarım çay bardağı kadar.Hem makarnalar yapışmaz hem de su taşmaz. Tabi kapak açık olmalı 0 1 Yorumla Lizay +1 yıl Teşekkür ederim deneyeceğim 😚 Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Mermer taşı koy tencereye hiç bişey taşmaz 0 3 Yorumla Lizay +1 yıl Onu nerden bulayım ben yahu Yorumla Lizay +1 yıl Neyse sağol yinede Yorumla Boğaalfa +1 yıl Ceviz kadar çakıl taşında olur süt kaynat yine taşmaz Yorumla
Faruk4216 Takip Et Yoda Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Kapağı açık bırak tencereyide az büyük tut 0 0 Yorumla
neredeydiiinn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 84% +1 yıl Kapağı açık kalsın 0 1 Yorumla Lizay +1 yıl Valla açık ama ona rağmen taşıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben direk pişiririm taktik yok
Taktik yok bam bam bam 🫡👈👈👈
Çok az sıvı yağ dökebilirsin. ortalama yarım çay bardağı kadar.
Hem makarnalar yapışmaz hem de su taşmaz. Tabi kapak açık olmalı
Teşekkür ederim deneyeceğim 😚
Mermer taşı koy tencereye hiç bişey taşmaz
Onu nerden bulayım ben yahu
Neyse sağol yinede
Ceviz kadar çakıl taşında olur süt kaynat yine taşmaz
Ağzını kapatma tencerenin
Kapağı açık bırak tencereyide az büyük tut
Kapağı açık kalsın
Valla açık ama ona rağmen taşıyor