Maşallah sana, on parmağında on marifet diyebilir miyiz? 😋

Maşallah sana, on parmağında on marifet diyebilir miyiz? 😋

Ben diye demiyorum ama gerçekten yemek yapmakla aram çok iyidir ve elimi çok lezzetli bulurlar. Ama yemek yeme düşkünü değilim birisi olunca ancak iştahlı yemek yerim tekken aklıma bazen gelmez bile acıktığım😂
😌👌🏼🧿 değmesin
💐💐💙
Yıllardır kandırıyorlar el lezzeti diye bir şey yok Safsata bunlar ben annemden aldım tüm sırları 😂😂 biber salçası zeytinyağı ve et suyu nokta.
Uğraşmakla ilgili, pişirme dengesiyle ilgili sabretmekle ilgili. Yemek sabır işi. Kimi soğanı dakikalarca kavuruyor yemeğe lezzet veriyor bu da. Kimi saniyelerini anca harcıyor ikisinin lezzeti nasıl aynı olsun? 😂 Annemden biliyorum çok uğraşıyor ve çok güzel oluyor. El dediğin uzuv ne lezzeti olacak 😂
Vovvv nasıl ya 🤔🤔 ben de uğraşıyorum diye güzel oluyor sanıyordum 😂😂 bakterimi seveyim
Benim tokalarım bana kadar ya paylaşamam 🤪🤪
Hiç bu kadar çabuk dönmemiştim he 😂😂
Al hepsi senin olsun 3 5bakterinin lafı mı olur 😂😂 şu an bana bunu yazdırtmayıp burnumun ucunda vızzz vızzz dolaşan sineği de bakterilerimle birlikte sana satabilirim eig için de teşekkür ederim 😂
Ellerimin lezzeti vardır tabi ki de.. dostu korku düşmana güven veriri yemek yeteneğim :D paket yemekler hariç yemek yapamam pek.
Bir ara yemek yaparsan haber ver gelip aliyim bir misafire ikram edecem 😃
Dur tahmin edeyim misafirini sevmiyorsun :D
İvitt😃 yoo ben mi hayır
Haber veririm tabi ki de :D
Tamam 😃
Teşekkürler :)
Rica ederim:)
Cevap
13Cevap
El lezzeti denilen güzelliğe inanıyorum.. Yemek aynı yemektir ama herkesin yaptığı aynı lezzeti vermez..
Yakınlarımdan gördüğüm kadarıyla fazlasıyla var , bağımlılık oluşturuyorum o yüzden pek mutfağa girmiyorum :D
Ahaha
Elimin lezzeti olduğuna eminim maşallah ne pişirsem çokça sevilir yenir..
Ya şöyle bir dua öğrenmiştim rahmetli babaannemden 🥲 ne zaman yemek yapaya başladığında, Allah'ım Hz. Fatma annemizin elinin lezzetinden kat yemeğime diye dua et derdi; öyle de yapıyorum ne zaman bir yemek veya başka bir atıştırmalık birşeyler yapsam bismillahtan sonra mutlaka öyle derim belki de bu yüzdendir 😌
Elimde bakteri olduğu sürece lezzeti de olmaya devam edecektir. 🤣
Olm sen niye böyle sempatiksin ya. 🥹
Genelde beğenirler el lezzetimi bende güvenirim kendime😉
evet elim lezzetlidir yumurta kırsam güzel oluyor anlamadım 😃
Sana hürmeten güzelleşiyor 😃
tehdit ediyorum güzel olmazsanız döverim diye korkuyorlar 😂
Hani bı caps var diyor Memati denize girmez, deniz mematilenir diye bu da öyle 😃 yumurta senleniyor şekil alıp pişiyor
bizde öyle adam olsun yumurta 😂😂
Olmazsa bana gönder bir şekil veririm aklın durur 😃
Bu konuda mütevazi olamıyorum. Evet çok güzel yemek yaparım 😄
Eşim lezzetli olduğunu söyler ve her yaptığım yemeği beğenir ☺️
Evet lezzetlidir
Beğenenler var
Evet güzel yemek yaparım.
Yok biz disardan söyleriz
Normal. Kendimi idare edecek kadar var.
Evet vardır güzel yemek yaparım
Fazlasıyla var.
İyiyimdir ve elimin lezzetini severler