Hayır tabii ki o yemeklerin hepsi Türklere ait adı üstünde Türkiye yemekleri doğuda yaşayan herkes Kürt de değil zaten Türkler de var Biz Türk ülkesiyiz öyle de kalacağız
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yuhhh kim burası Türk ülkesi olmayacak dedi kiiiii🥶🥶🥶 kürtlerin kendine özel yemekleri yok mu yani? Neden var olduğunu kabul etmek zor geliyor ki.
Özür dilerim çok özür dilerim son zamanlarda kürtler Türklerle dalga geçtikleri için sinirim bozulmuştu çok özür dilerim benn yoksa böyle biri değilim...
Evet sonuçta göçebe bi millettik malazgirtten sonra buraya geldik ve yine farklı milletler vardı tabiki etkileneceğiz kaldı ki yunanistan kaç sene osmanlıya bağlıydı tüm kültürler içiçe normal olarak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Adiyaman Antep. Adana Türkler vardir Baskin sekilde Ne alaka?
Bakiyorum irkcilik yapiyo musunuz diye
Kürtler olmasa acmiyiz demissin?
Ne diyim hem ben milliyetci bile degilim
Sen burada Milliyetcilik yapiyorsun
Belki cifkofteyi kürtler buldu ne var bunda oradada türkler var deyip her seyi kürtlerden uzaklastiriyosunuz
Dogu lezetleri de o zaman Sen su an ayristirici dil kulaniyorsun
Kürde kürt demenin nesi ayristirici
Hayır tabii ki o yemeklerin hepsi Türklere ait adı üstünde Türkiye yemekleri doğuda yaşayan herkes Kürt de değil zaten Türkler de var Biz Türk ülkesiyiz öyle de kalacağız
Yuhhh kim burası Türk ülkesi olmayacak dedi kiiiii🥶🥶🥶 kürtlerin kendine özel yemekleri yok mu yani? Neden var olduğunu kabul etmek zor geliyor ki.
Ya bilmiyorum
Irkcilik..
Özür dilerim çok özür dilerim son zamanlarda kürtler Türklerle dalga geçtikleri için sinirim bozulmuştu çok özür dilerim benn yoksa böyle biri değilim...
Yok dileme ben kürt değilim irkciligin hepsi sacma
Çoğu Arap yemeği bunarada
Herkes birbirinden etkilenmiş bu saydıklarımı araplar ermeniler yunanlılarda bizim diyerek sahipleniyorlar
Çoğu onların gerçekten de. Ama Tğrkler kültür taşıyıcısı bi kavim oldu hep. Sahiplenir kültürü ve geliştirip yayar.
Evet sonuçta göçebe bi millettik malazgirtten sonra buraya geldik ve yine farklı milletler vardı tabiki etkileneceğiz kaldı ki yunanistan kaç sene osmanlıya bağlıydı tüm kültürler içiçe normal olarak
Elbette. Bu da Türklerin avantajına olmuştur hep
Kürtlere özgü değil, doğu kültürü bu
Uzak dogu mu aq kürt iste
Sana doğuda yaşayan 5 tane ırk sayarım
Batıda sayarsın ne var ki
Urfada en az kürtler kadar araplar da var mesela
sizce has 1 tane ırk var mı dünyada?