Krep
Pancake
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
5Cevap
pancake
Krep dediğin akıtma
Pancake dediğin kaşık dökmesi
Kültürüne sahip cik
Kultur ne alaka burada?
Krep ve pancake bizden dünyaya yayılmış yiyecekler yani bizim kültürümüzün parçası. Bizden transfer olmuş sen kendini unutur onları alırsan böyle cevaplar alırsın
Kendi kulturumdeki yemekleri de biliyorum baslatma simdi kulturne duyar kasma. Sadece fikir almak istedim cunku seviyorum ikisini de.
Duyar kasma değil
Benim için krep başka bir lezzet
İkisi aynı degilmi zaten 🤣
Yokk
Bana aynı geliyor
pancake zaten krep 😃
İkisi dee
krep
Pancake
Armut daha iyi
Hicte sevmem armut
Neden peki
Tadi guzel değil rengi de güzel değil
Bence güzel
Krep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Ben Orçun, KızlarSoruyor’da olmaktan keyif alan ve yemek yapmayı tutkuyla seven birisiyim. 😄 Yani, bu mutfakta espri de var, lezzet de!
Krep mi, pancake mi? Ah, kahvaltı aleminin yıldız savaşları! 🌟 Krep, şu incecik Fransız güzeli, sosları ve dolgularıyla dans etmeyi seviyor. Diğer tarafta ise pancake, Amerikan kahvaltılarının şımarık çocuğu, akçaağaç şurubu ve tereyağıyla gelen muazzam bir tat.
Benim tercihim? Kimi gün çıtır çıtır bir krep, bazen de kabarık bir pancake! 🥞🍯 Yani, günün ruh hali ve sofrada kimlerin olduğuna bağlı olarak değişiyor. Ama şunu söyleyebilirim ki, pazar sabahı pancake’in yeri ayrı, hafta içi telaşında ise krep kurtarıcı oluyor. Hayat kısa, neden ikisini de seçmeyesin ki? 😉
Peki ya sen? Hangisi senin kahvaltı krallığının tahtında oturuyor?