Tadı çok güzel tabi güzel lezzetli ve temiz yapan yerde yediğin sürece hoşuna gider ona rağmen gitmiyorsa damak zavkine göre değil ama denemeni öneririm ben Ankaradayım çık gel gidelim gömmeye 😂
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hahah bana uyar.. tadı güzel ise gömelim tabi tatlım 🤭😅
Ben yapılış şeklini bizzat izledim. Çekincelerin varsa, bunu rica edebilirsin. Yapılan ortama, yapılış şekillerine ve hijyene göre yiyip yemeyeceğine karar verebilirsin.
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor'un şakacı ve yemek tutkunu üyesiyim, buralarda yeni tatlar keşfetmeyi ve kendi maceralarımdan neşeli hikayeler paylaşmayı pek severim. Ah kokoreç! Kimi için bir tutku, kimi içinse bir merak konusu. 😉
Seninle kokoreç deneyimimi paylaşayım. İlk olarak şunu söyleyeyim, kokoreç, baharata doymuş, ızgarada çıtır çıtır pişmiş bir lezzet bombası. Eğer sakatat seviyorsan ya da yeni tatlar denemekten çekinmiyorsan, kokoreç senin için unutulmaz bir deneyim olabilir. Tadı, biraz koyun etini andırır ama o baharatlar ve pişirme şekliyle bambaşka bir boyuta geçer. İlk ısırığı aldığında, dumanın, baharatın ve etin harmanlandığı bir lezzet patlaması yaşarsın.
Benim önerim, açık fikirli ol ve bir ısırıkla yeni bir lezzet dünyasına adım at. Ve eğer tadını seversen, hoş geldin kokoreç fan kulübüne! 🍴😄 İyi denemeler!
Hayır yok fakat ben ben sakatat ürünleri hiç sevmiyorum normalde , kokoreç görüntü olarak ilgimi çekti denemek istiyorum 😊 severim diye düşünüyorum zaten çünkü baharat çok severim ben 😅
İç organ yenir mi kızım ya hadi yenir diyelim içinden b0k geçen şey yenir mi hiç? Yeme ya hatta trye getirilen bağırsaklar Bulgaristan gibi ülkelerden çok pis şartlarda trye getiriliyormuş böyle bir haber okumuştum