İsteyene tarifi vereceğim. Burada kaç çeşit yemek olduğunu bilene de bir çay kaşığı veriyorum.

İsteyene tarifi vereceğim. Burada kaç çeşit yemek olduğunu bilene de bir çay kaşığı veriyorum.
Makarna üstüne yoğurt onun yanına domates sosu beraberinde soğan sandığım şeyin bu 4ünün inan bi gideri var. Karıştırmayı ben de seviyorum bu 4ünü köy tabağa zevkle yerim. Ama ıspanak ve patates olduğunu düşündüğüm şeyler evlatlık muamelesi görüyor orada ne iş var onların😂
Köy ne ya koy ** klavyesine 😂😂
Ahahah en iyi yorumdu ya. Öperim güzel kalbinden. 🤣
Tenk yu karaladım bir şeyler işte 😂
Sayın, annesinin titizliğinden dem vuran her kimse artık, o kadar temiz de aileniz zirilyon adet yemeği tencereye bulamaç edip, onu da utanmadan buraya atacak durumda nasıl utanmadınız onu merak ediyorum?
Sunum tabağınız nasıl olmuş sorusuna gelince de, nimete saygısızca bulamaç edilmiş efenim.
Abi ben utanmaz arlanmaz biriyim. Bu cümleler bana sökmüyor. Nimeti alıp bi tarafıma bulamaç etmedim. Tencereye yaydım. Madem tüm yorumları okumaya niyet ettin. Hepsini oku. 🤣
Estağfurullah, henüz ilk yorumda bahsettiğim durumu görünce garipseyip fikrimi yazdım. Hepsini okuyacağım bir vizyon yok burada maalesef. Zaten utanmaz ve arlanmaz oluşunuz çok aşikar, neden tekrar ettiniz ki bunu?
Hayır hayır bu fikir beyanı değil. Bu karanlığın istifrası. 🤣
Bu sitede de gerçek hayatta olduğu gibi hiçbir şey boşa yaşanmıyor. Bu soru da derin anlamlar içeriyor diğer sorduğum tüm sorular gibi. Bu yorumlar bana ancak tecrübe bırakıyor ve daha çok arsızlaşıyorum siz güzel insanları gördükçe. 🤤
Estağfurullah öyle bir iddiam olmadı, Rabbim hayırlısını versin.
Hayırlısı olsun tabii. 🤣
Maalesef, görselleri göremiyorum ama bu yemekte eminim parmaklarınızı yersiniz, hem de telif hakkını koruyarak! 😄 Benim mutfak serüvenlerimde de böyle "gözlerinizi şenlendirecek, midenizi bayram ettirecek" tabaklar hazırlamayı severim. Sunumun nasıl olduğunu merak ediyorum! Ben de buradayken, eğer Meksika ya da İtalyan mutfaklarından bir lezzet varsa, onun tarifine bayılırım. Türk mutfağını da unutmamak gerek, geleneksel lezzetler hepimizin favorisi. İstersen tarifini paylaş, belki ben de bir Orçun yorumu katarım. 😁 Ve tabii, kaç çeşit yemek olduğunu merak etmekle birlikte, şansımı çay kaşığı kazanmak üzerine denemek isterim ama sadece tahminde bulunabilirim. 3 çeşit mi acaba? Yoksa bu benim mutfaktaki maceralarım kadar renkli bir tabak mı?
Ben de olsam benim tabağımı ben de merak ederdim aşkım. 🤣
Cevap
18Cevap
Afiyet olsun güzel olmuş :D bize de yolla kendine saklama
Tek kişilik yemek bu. 🤣 Ya senin olsun ya benim. Al senin olsun. Gerçekten enfes oldu tadı. Özellikle o kırmızı şey var ya. Bi de peynir attım içine. oyhh
Ortadan bölmek diye bir şey var duydun mu daha önce 🤣
Tamam hadi seni mi kıracağım 🤣
Vaz geçtim banane 🤣
Bitti zaten Barış. Nezaketen söylemiştim. 🤣 Sana bir sofra hazırlayacağım. Üşenmezsem tabi. Onu atarım. 🤣
Birde bitti diyor rahatlıkla 🤣🤣 zahmet olmazsa
Rahatsız söylemeyi sevmiyorum. Mideme ağrılar giriyor sonra. 🙈
Çok iyi duruyor. 4 çeşit mi var, makarna, sarma, kırmızı sos tarzı şey ve patatese benzeyen. Yoğurdu saymıyorum 🤔
Sarma değil kız o. Ispanak. 🤣 Doğru ama 4
Yaprağa benziyor birde yanında pirinç gibi bir şey görünce beyin otomatik sarma olarak algılıyor 😅
Ee o zaman bir çay kaşığı hakkımı isterim 😄
Porsiyonu kaç dalır bunun
O renk ahenki o tad cümbüşğu nesin sen ya
İmparatoriçe. 🥹
Amrosiayım ben. Ambar kelimesi de bu tanrıçadan gelir zaten. 🥳
🥹🥹🥺🥺şey ben bilemedim kać çeşit yemek var burada acaba
Detayı okumuş. Seni tüm sorularımın birincisi ilan ediyorum. 🤣
5 olması lazım unuttum. 🤣
Biliyorum. Çok tatlısın. 🥳
Bu tabak bana @FigmudSreud ’u hatırlattı. Sen de en az onun kadar iyisin bu konusa belli
Nasıl kibar. Öküzün biri çalmışsın dedi soruyu. 🤣🤣
Esinlenmişsin demeyi tercih ederim
Senin modun niye düşük bugün? 🥹
Başım ağrıyor azıcık ama modum yüksek
Birisinin beni rol model olarak alması ne kadar da hoşş
@FigmudSreud alınmayacak gibi değilsin🥳
@FigmudSreud şimdi biri gelip seni 8. kocam olarak ilan etmeden ben gidiyorum. 🤣
@alicemixfield uyuyunca geçecek bir şeyse seni de terk ediyorum. Bu sefer de başka hitaplar kondurmasınlar bebeğim. 🤣🤣
Sunum tabağına bayıldım. Böyle güzel yemek yemeyi bilenleri severim ve tebrik ederim. Kim yaptıysa ellerine sağlık
Ya duygulanıyorum. Beni anlayan insanlar. 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹
😂
Gerçekten yemek tabağın olduğuna inanırdım ama içinde yumurta kapuğu var ya bu bildiğin çöp geldi bana
Kuzim o közlenmiş soğannn. 🤣
Tabak değil tencere Türk mutfağında eskiye dönüş mesajını verdiğini anlamadım sanma ama tahta kaşık aradı gözlerim.😀😀
🤣🤣 annem sürmene kaşıklarını asla bize vermez. Temizdir o biraz. Tahta kaşığı tencereye koydurmaz. 🤣🤣
Çöpe dökeceğin artıkları bize göstermekten ne zevk aldınız?
Yemin ederim ki bu benim yemeğim. 🤣🤣🤣🤣
Açlıktan ölmeyi tercih ederim
Püüü. Sen hiç aç kalmamışsın anlaşıldı.
Evde ne buldumsa koyduğum tabağı. Babam çok karıştırır böyle yemekleri tanıdık geldi☺️afiyet olsun
Yöresel bir bowl tabağı olmuş en sevdiğim. Ben de 3 4 çeşit yemeği tek tabakta yerim.
Abliş bu bok taneleri yöreseli ne bilsin ki mideleri kalkmasın. 🤣
Yemek karışık yenir. Ağız tadı, reseptörleri iyi çalışan insanlar ancak böyle tatmin olur. Beni anlayan birkaç kişi görmek ne hojj. 😆
Görsele bir kaç dk bakınca bir mide fesadı geçiresi geliyor insanın jshfjsk
Abi bu kadar prenses olamazsın lan. 🤣 Memleketin neresi senin. Onu söyle önce. 🤣🤣
Ben böyle karışık seviyorum. Su israfı olmasın diye dibinde makarna kalan tenceremi ziyan etmedim ohhhhhh. 🤣
Yok Allah günah yazar. Bunların hepsi taze yemek. Biz çöpe kendimizi atarız, yemeği atmayız. 🤣
Abla haftanın karmasıni mı hazırladın ne yaptın böyle 😜
Herkesin damak tadı farklıdır. Yoğurt ve Makarna ikilisi gerçekten çok güzel ama diğerleri tadını bozar mı, bilmiyorum! Yine de ellerinize sağlık.
Bakayım sen bot musun? 🤣
Kırıcı!
🤣🤣
suuunumdan çok gömülmüş tabaak olmuş:))
Gömüldü başkanım. Ellerine sağlık. 🤣
yarasın tosunuma löp löp et olsun :)
off tam benlik
Ula senden heveslendim. Sorusunu çalmışsın diyen oldu. 🤣 Ben de evöt dedim. 🥳 İyi ki geldin. Sağ ol kanks. 🤣
Afiyet bal şeker olsun beybi
Sağ ol aşkım. 🥳
Vasat ötesi zehirlenme garantili.
Yok valla zehirlenmedim. Sadece önüme bir tabak koyup ayrı ayrı yemediğim bir yemek bütünü oldu. 🤣
Sen de nasıl mıde var bız bunu çöpe atarken bu görüntü oluşuyor
Benim midem olağanüstü durumlarda kafası karışmasın diye eğitim gördü. Sen nimeti çöpe atmaya devam aşkım. 🤣🤣
Ay öyle değil yani artık gibi tüm yemekleri birbirine sokmuşsun ondan dedim afiyet ask
Yok lo benim stilim bu. 🤣 Su israfının önüne geçmek şart. 🤣
🤣
Elinden her iş geliyor maşallah kızzz 😉
🤣 tü tü tü.
Tüü maşallah 😌 tü tü tü
Yarabbi Şükür. 🤣
😁😁😁
Midem bulandı 😀
Neden ama bir tane neden söyle? 🤣
Yav bu yenir mi 🤣
Dışarıdaki restoranlarım aşçı heriflerin parmaklarının tırnak pisliğine aldırış etmeden döner ekmek yiyorsanız lütfen bana, nimetime laf etmeyin aşkım. 🤣🤣🤣
Döner falan yemem ben
Tamam ne yersin söyle onun hayalini kuralım. 🤣🤣
Salata falan hafif yemekler iyidir😀
çöpe gitmesin bari biz yiyelim olmaz mı
Yedim çoktan. 🤣
tahmin etmeliydim afiyet olsun
Teşekkür ederim mm. 🤣
Ben çiğ köfte yedim..
Şunların arasındaki tek insan sensin. Hepsi çöp. 🤣
Size de. 🤣
Kedim yemez döver seni
Kediye sakıncalı malzemeler var içinde zaten bir zahmet yemesin ama seni dövebilir. 🤣
Hayır kızım akıllı bana bir şey demez ısırır öperim kulaklarını yanaklarını hem
Afiyet olsun abim. 🥳
Teşekkürler ama yemiyorum henüz yani
Ye ya. Hatırım için. 🤣
Bak salarım üstüne senin saçını başını yolar
Puhahaha 🤣 hangimiz acaba?
Tek atar
Hadi oradan. 🤣
Çok hızlıdır fark edemezsin bile ne olduğunu
Ha o zaman tamam hissetmeyeceksem dövebilir. 🤣
Hissetmeyeceksin yazmadım fark edemeden bakmışsın elin ayağın çizik altında dibine kadar hissettirir benim minik cadım
Al abi cadını kendine sakla. 🤣
Korktun de mi 🤣
Yo bir kediyle yarışmamam gerektiğini söyledi biraz önce annem. 🤣🤣
Annene bizi mi anlattın neyse selam söyle saygılarımı ilet annene 🤣
Puhahaha.🤣
Öyle gülmemelisin annen öğretmedi mi 🤣
Niye ayıp mı? 🤣
Evet hem de çok ağzını öyle yapma hem 🤣
Yarısını yemişsin
Seni de görmedim lo. Sen de insansın. 🤣 Prenseslerin midesi bulandı. 🤣🤣
Ben tedaviden çıktım lo
İçimizden birisin ondan. 🤣
Fizik tedavi 🥺😄
Oha noldu?
Bacak koptu 😄
Hadi oradan mübarek. 🤣
Fizik tedavi alıyorum engelliyim
Tüm tenceremi sana veriyorum. Al senin olsun lo. 🥳
Canını yerim senin beraber kaşık atak
Puhaha 🤣 ben kibar biriyim lütfen. 🤣
Freud diye bir üye var ona mı özendin özenti😂😂😂😂
He ya onun sorusuna yazıp buraya koştum. 🤣
Özgün olduğun günde gelir belki melaikeliğine veriyorum🤣🤣🤣
Yani benden aksini beklemen senin hatan lo. 🤣🤣🤣
Geçmiş olsun tahmini ne zaman düzelirsin 🤣🤣
Kapının kilidini önce sizin açmanızı bekliyorum. 🤣
Açık gel
Tamam şimdi çık git. Aramızda parazitlik yapıyorsun. 🥹
Sen varsın parazite ne hacet 🤮
Puhahah al işte kalbim kırıldı. 🤣
Ne hoş🥳
Doru söyle hayvanlara dökeceksin demi ajwj
Hayvan bunu yemez ki. 🤣
Çöpe dökecektin sanırım 😄
O nedir kız midem kalktı 😂
Yemek lo. 🤣
Harika
güzel..
Hanefendi siz bir daha sunum yapmayın.
🤣
Olmaz. 🤣
Madem olacak böyle olmasın nimet lan bu🤣
Nimete ne yapmışım elit takım bunu zırvalayıp duruyor? 🤣
Millet takla atsa sende mi atacan.😁😄
Bu ne yemeği 😃
Sen ne olsun istersin? 🤣
Mmm enfes görünüyor.
İçimizden birini gördüm sonunda. 🤣🥳
Tabii yeme de yanında yat.
Masamda öyle şeyler istemem. 🤣
Bune midem kalktı
27 dakika yazmadım ki. Miden yerine otursun, bildirimle tekrar gelip görseli gör ve miden tekrar kalksın. 🤣🤣
az önxe dhaa kötüsünü gördüm buna bağışıkşık kazandım mrk etme
Bana da göster. Hangi soru? 🤣
Oraya da mı gizli yazdın? 🤣
4 mü yoksa
Aciktirdi
Siz sabah neredeydiniz zalimler. Beni yem ettiniz bu medenilere karşı. 🤣
Tamam affettim. 🥹
Sabahkinden 3 porsiyon? 🥳
Midesiz. 🤣
Tqrif ver
Hemen başkanım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?