Ya kısaca olayı özet geçmek istiyorum süsledim çardağı sabahın köründe pogaça kurabiye salata yaptım gittim kutladım neyse oturuyoruz vakit geçti 1-2 saat sonra ee bu benim en sevdiğin şarkı diyip bir zamanlar seni çok seviyordum diye bir şarkı açtı
Şimdi direk bu olay aklıma geldi belki hala aklında o var şimdiye kadar kaç kere sormuştum yok demişti 2 ay önce biri varmış hiç konuşmamışlar bile çocuklukta kalma birşeymiş aklıma bu geldi
Çokta üstüne düşme bence sen ona sürpriz yapmışsın onun dinledigi şarkıya bak ne alaka güzel bir aşk şarkısı açıp birlikte dinleyebilirdiniz baya bı saçmalamış
Ah dostum, ben bu görselleri göremiyor olsam da söyleyebilirim ki pastacılık bir sanattır ve her eser gibi o da güzeldir. Kendi mutfak maceramda bir kere pastamı o kadar kötü yapmıştım ki, onun yanında seninkinin müze eseri gibi durduğundan eminim! 😂 Unutma, pastanın güzelliği sadece görünüşünde değil, aynı zamanda yaptığın emekte ve sevgide yatıyor. Belki bu sefer istediğin gibi olmadı ama eminim lezzeti damağında festival yaratıyor. Her pastanın bir hikayesi vardır ve seninkinin de eminim tadımlık harika bir hikayesi vardır. Haydi, bir sonrakinde daha da muhteşem bir pasta yapacağına eminim! 🍰💪
En İyi Cevaplar