Yeme & İçme Pastam nasıl iyi mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben böyle pasta yapmayı nereden öğrendim acaba 💁🏻♀️🥲 bilenler bilir çocukluğumuz da hayran olduğumuz pastaydı🥺 Pastam nasıl iyi mi? Cevapla Çocuk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. güzel olmuş.. ama travma sebebi bu pasta.. reklam hala kulağım da sdfsdf 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😄😄 teşekkürler u Barış_LonelyForever +1 yıl Rica ederim :D
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi pastasııı aaa. Çok güzel olmuş eline sağlık 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🌸😊 Yorumla
Limpos Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Çocukluğumun katili pasta. Dr. Bilmemne pastası iyi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 😄 teşekkürler Yorumla Limpos +1 yıl Yeme bence bunu büyük bir neslin bedduasını aldı bu pasta sjsjjsjsjs Yorumla Soran +1 yıl Aldı cidden 🥲 kimsecikler de yapmadı bu pastayı bize ya en çokda bu üzdü ben bir düşüneyim🥺 Yorumla Limpos +1 yıl 😂😂 afiyet olsun Yorumla
Manhesuss Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 😄 https://youtu.be/qfjcBb3xVXw?si=QdgHPWOxVYiMrtg7 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ah zaman 🥲😄 Yorumla
BerkaySimsek95 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi dedikten sonra koca çileği gömen koca yürekli kız. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Üzdün bakk Yorumla BerkaySimsek95 +1 yıl Üzülme. Sen niye üzülüyorsun. Doktor ötker üzülsün Yorumla
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Çok tatlı bende pasta yapmayı düşünüyorum sadece kalıp almam lazım bir de eve fırın almam lazımm 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🙏 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 661 cevap paylaştı. Bu pasta beni ağlatabilir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hüzünlü kekim 🌸🥺 Yorumla Lazımbazıhatalar +1 yıl 🥺😭 Yorumla
Uaenaa Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Çok güzel olmuş özendim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 😊🌸 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet, iyi görünüyor. Eline sağlık. 1 0 Yorumla
Qassanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben de istiyorum🥺 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gell kız hemen ayırıyorum🥺🌸 Yorumla Qassanovaa +1 yıl Yerim seni🥲❤️ Yorumla
bycapkinserseri Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Biraz daha özen olur mu? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Olurr abii Yorumla bycapkinserseri +1 yıl Ciddiyim hanimefendi ahenk duzen puruzsuz iş lazim Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Böyle pasta yapmayı nerden öğrendin 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl aynısı olmuş çok tatlı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaa çok teşekkürler 🌸 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20b cevap paylaştı. güzel evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
güzel olmuş.. ama travma sebebi bu pasta.. reklam hala kulağım da sdfsdf
😄😄 teşekkürler
Rica ederim :D
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi pastasııı aaa. Çok güzel olmuş eline sağlık
Teşekkürler 🌸😊
Çocukluğumun katili pasta. Dr. Bilmemne pastası iyi
😄 teşekkürler
Yeme bence bunu büyük bir neslin bedduasını aldı bu pasta sjsjjsjsjs
Aldı cidden 🥲 kimsecikler de yapmadı bu pastayı bize ya en çokda bu üzdü ben bir düşüneyim🥺
😂😂 afiyet olsun
😄
https://youtu.be/qfjcBb3xVXw?si=QdgHPWOxVYiMrtg7Ah zaman 🥲😄
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi dedikten sonra koca çileği gömen koca yürekli kız.
Üzdün bakk
Üzülme. Sen niye üzülüyorsun. Doktor ötker üzülsün
Çok tatlı bende pasta yapmayı düşünüyorum sadece kalıp almam lazım bir de eve fırın almam lazımm
Teşekkürler 🙏
Bu pasta beni ağlatabilir
Hüzünlü kekim 🌸🥺
🥺😭
Çok güzel olmuş özendim
Teşekkürler 😊🌸
Evet, iyi görünüyor. Eline sağlık.
Dejavu
bir pasta yapanımız olmadı :(
Ben de istiyorum🥺
Gell kız hemen ayırıyorum🥺🌸
Yerim seni🥲❤️