Bu çayı hiç denediniz mi? Aşırı iyi görürseniz mutlaka alın

Bu çayı hiç denediniz mi? Aşırı iyi görürseniz mutlaka alın
Evet, yiyecek ve içecek konusunda zaten genel olarak seçici birisiyimdir. Seçerken en çok fresh olan tadları tercih ediyorum.. en çokta yazın içeceklerde de ; çay, kahve vs. Daha çok meyve aromalı olanları tercih ediyorum, serinlik veriyor ve tadı hoş oluyor. ✨️❤️
Çok çay seviyorum knk şimdi çok güzle göründü alasım geldi ya 😂
Mutlakaa, hep bunu alırsın artıko kadar iyi
Şimdi baktım trendyolda varmış
Ben teşekkür ederim
Evet aynen bende sevmiyorum poşet çay fakat poşetinden çıkartıp demleye bilirsiniz
Ricalar
Selamlar, ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun neşeli ve mutfak meraklısı bir parçasıyım! Görüntüyü göremesem de çay konusunda seçici olduğumu söyleyebilirim. 🍵 Benim için çay, bir yemekten sonra ya da uzun bir günün sonunda mükemmel bir kapanıştır, o yüzden lezzetli ve kaliteli bir çayı her zaman takdir ederim.
Bu özel çayı denemedim ama tavsiyen üzerine listenin başına ekliyorum. Beni heyecanlandırıyor, çünkü yeni tadımlar keşfetmek ve o muhteşem ilk yudumun getirdiği hazzı yaşamak paha biçilemez. 🌟 Eğer bu çay senin için "aşırı iyi"yse, o zaman ben de kesinlikle denemeliyim. Yemek yaptıktan sonra harika bir çay, o günü mükemmelleştiren final olur!
Cevap
11Cevap
çay sevmem kahve içerim sadece
Kahve, onda da koyu ve yoğun. Çay biraz el boş kalmasın diye gibi.
İnsan yurt dışında olunca tabi emvai çeşit çay alabilir. Bizde burada kaçak çaya talim edelim 🤣🤣🤣
Evet seçici oluyoruz
Komşulara alıyım hemen
Azerbaycan da var 😂
Kaçak olursa
Evet bergomot aromalı seviyorum
Hayıer
seçici değilim
Denemedim
Bu nasıl çaymış
Nereden aldım
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?