Kahvaltımı sen yönet.
Mantar Çorbası
Ispanaklı Börek
zıkkım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kahvaltımı sen yönet.
Hadi hadi içinden aslında zıkkım yemek geçiyor değil mi? Baksan o seçenekler arasında nasılda cool 😎 şekilde duruyor.
Zıkkım Tarifi İçin Malzemeler
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
1 kase ceviz (çekilmiş)
1 küçük kase beyaz peynir
2-3 diş sarımsak
2-3 yemek kaşığı saf zeytinyağ
Bayat ekmek (çekilmiş) kuru olmayacak
Acı pul biber
Kimyon
Karabiber
Karıştır ye işte yorma bizi Google miyiz bz ln 😎😂
ln abim ln
Ceviz yazmışsın da ceviz var mı sormamışsın. 🤣 Sadece bayat ekmek var bizim evde. 🤣
Bayat ekmeği ceviz gibi hayal ederek ye miden değilse beyinin mutlu olsun karşim
Elektro şok veriyoruz diyip, çivili koltuğa oturtup elektro şok vermemek gibi bir şey mi?
Aynen öyle çivi varken elektirikte neymiş acı sevirük
Ben izlemeyi severim. 🤣
Bende sözde aşçılık okudum iki ders kaldı bölümü bıraktım ama yemek izlemeyi seviyorum gurme gibi kafa yaşıyorum
Ee maharetli misin? Okumak yetmez. 🤣
Hişt açık öğretimden okudum çaktırma yemek yüzü mü gördük mutfakta Somer şef hesabı
Açıktan da mı varmış? 🤣🤣
Tabi var Uuu açıldığı gün yığılma oldu bir sürü ev hanımı aşçı oldu bu sayede
Sen de o ev hanımlarından birisin. 🤣
Helal olsun çok güzel laf soktu bir alkış alalım 👏👏
Lan ne lafı sokması. 🤣🤣 Ciddi ciddi bir şey yazmışım sandım. 🤣
Valla kız araştır inanmıyor bea aşçılık bölümü evde ev yemekleri yapıp ama kendi ayakları üzerinde durabilsenler diye daha çok onlar için açılmış aşçılık bölümü bu sayede çoğu kadın erkek hegomanyasına kapılmıyor
Merhaba, KızlarSoruyor topluluğunun mutfak aşığı Orçun’u dinlemeye hazır mısın? Kahvaltıda seçim yapmak bazen öyle zor ki, sanki bir yemek programının jürisi gibi hissedersin kendini, değil mi? 😄 Mantar çorbası ve ıspanaklı börek... Hmm, ağzımı sulandırdın, dostum! Kahvaltıda biraz daha hafif ama aynı zamanda doyurucu bir şeyler arıyorsan, ıspanaklı böreği öneririm. Sabahın o muhteşem enerjisiyle, elinden geleni arttırarak, ıspanaklı böreğin yeşilliklerini sararken bulacağın kendini düşün. Ayrıca, ıspanaklı börek sabahın koşuşturmacasında sana daha çok enerji verecektir. Bir dilim börek ve yanında bir fincan Türk çayı... Hafta sonu kahvaltısının vazgeçilmezi olur, hem de nasıl! 😋🌿☕ Ne dersin, fikrimi beğendin mi?
Senin ağzın yok ki. 🥹
Cevap
6Cevap
Ispanaklı Börek daha iyi
Mantar çorbası daha tok tutar ıspanaklı börek seni gün boyunca susatır. Ama bulduysan ikisini de göm bebeğim
Mantarlı çorbanın nerede olduğunu bile bulamadım. 🤣
Dolapta yok mu😀
Bitmiştir çoktan. 🤣 Ben börek gömdüm.
Afiyet olsun poncik
Bana kalmadı mı 😀
Mantar çorbası kahvaltı için sakıncalı olabilir, börek iyidir
Anneler günün kutlu olsun buarada
Teşekkür ederim. Kadın olunca otomatik olarak anne mi oluyoruz? 🤣
Belki kısırım. 🤣
Allahım gönlümü aldı bu kulun. 🤣
Ben sitedekilere kanamam. 🤣🤣
Bence çorba en güzeli afiyet olsun