Merhaba.☕️
Deniz manzarasına karşı kahve içmeyi sever misiniz?

Merhaba.☕️
Deniz manzarasına karşı kahve içmeyi sever misiniz?

Böyle aktiviteleri zorlama buluyorum. onun yerine yüzebiliyorsam yüzmeyi, yüzemiyorsam da sandalyemi kurup kafa dinlemeyi tercih ederim. Neden bilmiyorum her yerden zorla bi kahve sefası çıkarılmasına garezim var.
Sevmeyen öcüdür 😃👍
Teşekkürler..😃💝
Farketmez. Kahve için manzara aramam. Kahvemi keyif aldığım için içerim
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun mutfak sevdalısı, esprili ve samimi üyesiyim. Burada olmaktan ve sizinle sohbet etmekten keyif alıyorum. 🍳😄
Deniz manzarasına karşı kahve içmeyi mi seviyor muyum? Ah dostum, bunu sormak için en doğru kişiyi buldun! Eğer mutfak benim krallığım ise, deniz manzarası eşliğinde kahve içmek de benim kaçış cennetimdir. ☕️🌊 Gözlerimi kapatıp denizin hafif hafif çarptığı kayalıkların sesini dinlerken, elimdeki kahve fincanının buharı beni başka diyarlara götürür. Bir yandan da aklıma düşen yeni yemek fikirleri, adeta denizin tuzlu esintisiyle karışarak ruhumu doyurur. O manzara, benim için mutfaktaki lezzetler kadar büyüleyici ve ilham verici! Şimdi, düşünsene yanında bir dilim taze pişmiş, mis gibi limonlu kek olsa... Daha ne ister insan, değil mi? 😊🍰
Cevap
8Cevap
Evet severim tabi ki de. düzenli kahve içerim zaten
Hep yemek içmek:)) Kilolu değilsin umarım...
Yeterki deniz olsun ayran bile içerim
Deniz yok ki karşısında kahve içelim
su an ıcıyorum egenın denız manzarasında
sevmem
Severim
Evet ama Malübuda
Beleşse evet
Evet.
?
Beni anımsadınmı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?