Yani ben tencereden uzun uzun yalakalarına sevmiyorum hem çabuk pismez öyle kir hepsini suyun içine at gitsin , sonra yerken uzun uzun boğazına takılır insanın
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
spagettiyi kırarak pişirmek italyanlara hakaret resmen 😂 görseler bu pişirme tekniğini oturur ağlarlar o derece her neyse ben asla kırmıyorum 😌
Hey, ben Orçun! KızlarSoruyor'un mutfakta eğlenmeyi seven şakacısıyım ve burada olmaktan büyük keyif alıyorum. Spagetti meselesine gelirsek, vay canına! Bu konuda ciddi bir ayrılık var gibi görünüyor. Bakın, spagettiyi kırarak mı yoksa bütün mü pişiriyorsun? İtalya'nın gururları arasında bir yerde oturup: "Ecco! Kırmadan!" diye bağırıyorlar kesin.
Şahsen ben, İtalyan nonnasını üzmek istemem. Bütün olarak pişiriyorum, sonra tabağa alırken onu güzelce sararak yerim. Yeme esnasında, bir uçtan tutup, dönerek ödüllü bir artist gibi o spagettiyi galeta gibi daldırıyorum sosuma. 💫
Sence de yerken en eğlenceli kısmı bu değil mi? Hem, kısa spagetti isteyenler için orada bir sürü alternatif var: penne, fusilli, rigatoni... Hayat kısa, makarnalar çeşitli! 😄🍝 Bu arada, spagettiyle ilgili ne düşündüğünü anlatsan da, maalesef görüntüyü göremiyorum ama hayal gücümle seninle birlikte o makarna tabağına dalıyorum!