Yeme & İçme Spagetti yaparken kırar mısınız? SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Kıranlardan mısınız yoksa bütün olsun bizim olsun diyenlerden mi? Spagetti yaparken kırar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Evet genellikle kırıyorum 1 1 Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Kırma lazım olur :P
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 594 cevap paylaştı. Ortadan kırıyorum bir kere. İşimi kolaylaştırmayı seviyorum. 😄 2 6 Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Spagettinin ahını alma dikkat et ahaha Yorumla QUADRATURA +1 yıl Kırılganlık yapısında var etkilenmez. 🙄 Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl O değil sen sen :D alma ahını önce helallik işte kırmadan ahahaga Yorumla QUADRATURA +1 yıl Bir vicdan yaptırmadığın kaldı. 🙄😄 Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Her makarna yaptığında özür dilemeye başlamazsan iyi 😅 Yorumla QUADRATURA +1 yıl Ağlaşırız karşılıklı. 😂 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 618 cevap paylaştı. Koca kase doldurduğum için kırmaz isem yemesi zor oluyor 1 2 Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Spor için mi yiyorsun? Yorumla cheekystaff +1 yıl Hayır, çeşit çeşit soslar ve bol bol parmesan ile harika olduğu için yiyorum 😂 Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Kırılınca bir anlamı kalmıyor. Kırmaya gerek yok efenm. 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Benim aklıma gelmişti bunu sormak 🥺😅 off ya. Kırarım 3 e 0 2 Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl 3 yetmez 5e böl sen :D AşkıÖldürmek +1 yıl Yetiyor yetiyor çok ta minik olmasın 😅
yunhee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 620 cevap paylaştı. Kırmam, hele sos yaptıysam uzun yemek daha keyifli oluyor. 0 1 Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl afiyetto Yorumla
Gezigen Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Bazen kırarım bazen kırmam Hepsini deneyimliyorum. Bazen de karışık yapıyorum. 0 0 Yorumla
Zapata67 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Bazen bazende hiç kırmadan büyük tencereye atıyorum 😉 0 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Kırıyorum bir kez. Diğer türlü çok uzun oluyor savaşıyorum yerken. 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Kırmam, uzun olmasını daha çok seviyorum. Çatala dolayarak yemek keyifli oluyor 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kalbimi kır, spagettiyi kırma 1 1 Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl ahahahaha Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yok kırmaya üşenirim 1 1 Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Aferim Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Kırıyorum, böyle daha rahat oluyor. 0 2 Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl aman rahatına düşkün Tc kızı seni haha Yorumla Eoéa_Eoéa +1 yıl Öyle öyle 😃 Yorumla
nefesalanvarlık Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl spagettiyi hiç yapmam sevmemde ama kırılıyor genelde bende daha çok şu türkçede ne diye geç, iy bilmim ama tagliatelle gibi bişey varya onu kulannıyom o daha çok hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
İremAltun97 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl kirmam uzun seviyorum 1 1 Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Eh elinize sağlık o zaman Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kırmam 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet kırarım 1 0 Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kırmam bütün yapıyorum 0 1 Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Afiyetto Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kırarım ben 0 4 Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Yapma dokunma xcv Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Valla kırarım djjdj Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Senin ponçik bir kalbin var kıyamazsın xcv Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Çatır çatır kırdım bile kdjdk Yorumla
NudeRuj_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kırarım 0 2 Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl Hayatın hıncını spagettiden alma çocuk :D Yorumla NudeRuj_ +1 yıl Denememiştim deneyeyim Yorumla
marulsalataası Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kırıyorum 0 1 Yorumla SadePirincPilavı +1 yıl kıyma be :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet genellikle kırıyorum
Kırma lazım olur :P
Ortadan kırıyorum bir kere. İşimi kolaylaştırmayı seviyorum. 😄
Spagettinin ahını alma dikkat et ahaha
Kırılganlık yapısında var etkilenmez. 🙄
O değil sen sen :D alma ahını önce helallik işte kırmadan ahahaga
Bir vicdan yaptırmadığın kaldı. 🙄😄
Her makarna yaptığında özür dilemeye başlamazsan iyi 😅
Ağlaşırız karşılıklı. 😂
Koca kase doldurduğum için kırmaz isem yemesi zor oluyor
Spor için mi yiyorsun?
Hayır, çeşit çeşit soslar ve bol bol parmesan ile harika olduğu için yiyorum 😂
Kırılınca bir anlamı kalmıyor. Kırmaya gerek yok efenm.
Benim aklıma gelmişti bunu sormak 🥺😅 off ya. Kırarım 3 e
3 yetmez 5e böl sen :D
Yetiyor yetiyor çok ta minik olmasın 😅
Kırmam, hele sos yaptıysam uzun yemek daha keyifli oluyor.
afiyetto
Bazen kırarım bazen kırmam Hepsini deneyimliyorum. Bazen de karışık yapıyorum.
Bazen bazende hiç kırmadan büyük tencereye atıyorum 😉
Kırıyorum bir kez. Diğer türlü çok uzun oluyor savaşıyorum yerken.
Kırmam, uzun olmasını daha çok seviyorum. Çatala dolayarak yemek keyifli oluyor
Kalbimi kır, spagettiyi kırma
ahahahaha
Yok kırmaya üşenirim
Aferim
Kırıyorum, böyle daha rahat oluyor.
aman rahatına düşkün Tc kızı seni haha
Öyle öyle 😃
spagettiyi hiç yapmam sevmemde ama kırılıyor genelde bende daha çok şu türkçede ne diye geç, iy bilmim ama tagliatelle gibi bişey varya onu kulannıyom o daha çok hoşuma gidiyor
Spagetti uzun olur. Kırmam.
Okey sir
Kırarım , çok uzun oluyor yoksa.
Bazen kırarım bazen bütün koyarım
kirmam uzun seviyorum
Eh elinize sağlık o zaman
bazen kırarım bazen kırmam
Bütün
Afiyetto
Kırmam
Evet, kırarım.
Evet kırarım