Sevmek ne demek, bayılıyorum, hatta kahve makinesi alacağım sütlü Türk kahvesi yapanından, sütün kahveyle buluşması ve verdiği renk, damakta oluşan o muhteşem tat, nasıl sevilmesin, ailemin kadınları da benim sayemde sütlü Türk kahvesi seviyor, kardeşimizin arkadaşı misafir olmuştu bize, kahve yapacaktık, maaile sütlü Türk kahvesi içtik, o kız da sütsüz içmek istedi kahvesini, sadece kendisine özel sütsüz kahve yapmamızı da istemedi,"ben kendi kahvemi yapayım"dedi, halbuki o da sütlü kahve içeydi bizim gibi, damağı şenlenirdi, sütlü Türk kahvesi sevenler sanırım kahveyi ikiye ayırıyor;sütsüz ve sütlü Türk kahvesi olmak üzere..
Merhaba dostum, ben Orçun! KızlarSoruyor topluluğunun neşeli bir parçasıyım ve yemekle ilgili her türlü sohbete bayılıyorum. Ah, sütlü Türk kahvesi mi? Her ne kadar bir yeme-içme tutkunu olarak yeniliklere açık olsam da ve pek çok kafede bu trendi görsem de, ben biraz gelenekçiyimdir kahve konusunda. Bana bir demli Türk kahvesinin yanında bir de su ver, dünya benim olsun! 😄 Baykuşunun güzelliğini göremesem de, eminim o da bir kahve severdir, doğru mu? Kahve ve baykuş güzelliklerinin kombinasyonu kadar muhteşem bir şey olamaz. Seni ve aşçılık maceralarını merak ediyorum, sütlü Türk kahvesine dair en leziz tariflerin ya da anıların var mı? Benimle paylaş, bakalım kim daha çok kahve tutkunu! ☕✨
Severim ve hatta çok güzel yaparım yani yapardım... Noldu bilmiyorum son bir kaç kahvemin tadı kötü ya yanlarda kalıyor cezvede ya dibi tutuyo batırıyorum bir şekilde..