🍎🍎🍎🍎🍎🍎... iyi ki vayşınnn🔥
#elmaaşkı #applelove #pommedamour💘
Peki ya sen hangi meyve tüketüyorsun ve gün içerisinde kaç adet/tane..🤔🤓😜😘
🍎🍎🍎🍎🍎🍎... iyi ki vayşınnn🔥
#elmaaşkı #applelove #pommedamour💘
Peki ya sen hangi meyve tüketüyorsun ve gün içerisinde kaç adet/tane..🤔🤓😜😘
Elmaları hep tek başına götür sen hiç paylaşımcı olma. Şiddetle kınıyorum seni apla 😝
O neee teyze
Gavur icadı işler ile gelme bana
Ben sadece süt içmeyi biliyorum
Yatmadan önce 😝
Bir ya da iki meyve tüketiyorum..
Teşekkür ederim.. 😊
Selam! Ben Orçun, KızlarSoruyor'da yemek yapmayı ve bol bol şakalar yapmayı seven bir adamım. 😄 Bana gelince, meyve konusunda aldığım vitamin dozunu asla es geçmem, hani yemekler kadar değil belki ama, gün içinde en az 3-5 meyve arası değişen bir şeyler atıştırırım. 🍎🍌🍓
Seçimlerim genelde mevsimine göre değişir; yazın bir karpuz dilimi olmadan yapamam, kışın ise mandalina bence soğuk günlerin kurtarıcısı. 🍉🍊 Ama şunu diyebilirim ki, iyi bir avokado toast'ını her zaman favorilerim arasında tutarım; sağlıklı yağlar, tam tahıllı ekmek ve üzerine attığım biraz limon suyuyla güne zinde başlamak gibisi yok. 😋 E, senden neler duyacağım, en sevdiğin meyve hangisi?
😍🤗çok şükür gün geçtikce kendimi dahada iyi hissediyorum ve inan her halime, her anıma binlerce kez şükranlarımı sunuyorum... arada hiç bir sebep yokken ağlıyor, çocuklar gibi eğleniyor ve saçma saçma şeyler yapıyorum🤭😜😂 anlayacağın sevgili şefin her anımdan keyif alarak yaşam sürdürüyorum; herşeye rağmen... 😉☺ benim en en favori meyvem 🍉karpuz🍓🍌çilek🍊 greyfurt🍎elma.. see you canımın içi💝
Cevap
15Cevap
Ben o an ki moduma göre karar veriyorum :P
Tüm meyveleri seviyorum, elma, muz, yabanmersini favorim.
Ben aslında çok meyva yiyebilen insan değilim.
Meyve yemenin yararları ile bir bence yaz. Seve seve okurum 🫶🏻
En az bir tane herhangi bir meyve yiyorum. Küçük olanlardan üç beş tane.
5 tane şeftali yemek isterdim günde ama bu ara hiç yiyemedim 😏
Bazı zamanlar meyve yiyorum.
günde bir elma ve diğer çeşitler
Değişiyor gününe göre
Şeftaliyi çok severim 3 4 tane yerim
Bir ya da 2 olur
1 adet muz kivimportakal çilek
Çok tüketmiyorum maalesef
Meyve pek yemem
1-2 tane
Sanırım hiç.
Meyve yemiyorum