Yeme & İçme Midemi nasıl tutarım ya çok yemek yiyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 1.72 62 kiloyum Midemi nasıl tutarım ya çok yemek yiyorum? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
esmer0692 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Porsiyonlarını azaltıp, yavaş yavaş sindirerek öğünlerini tamamla. Acıkma hissi geldiğinde, meyve yiyerek düşen şekerini toparlar ve açlık hissini yatıştırırsın. 0 0 Yorumla
Sjsksjsnndnd Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Neden dolayi cok yedigini tespit et bende cok yiyorum bu donem ama asiri stresten kaynaklaniyo mesela senin de bi sebebi vardir 0 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sevmediğin yemekleri yaptır annene o zaman az yersin. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kendim yapıyorum Yorumla Bey_NeLmiLeL +1 yıl tadını pek sevmediğin yemekler yap... Yorumla
cileli00 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bir kere yemeyi bıraktın mı sonra zaten tekrar yiyemiyosun 0 0 Yorumla
damarli22222 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Başka bişey yedirelim sana 0 1 Yorumla Mryty +1 yıl Ya ne canım adamsın sen bu kadar mı yokluktasın Allahın abazan sapığı. Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Dahada cok yeee 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Can bogazdan gelir Yorumla
Nachtschlaf Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Diyetisyene gidebilirsin sana aylik programi yapar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kilolu değilim ama bmyle giderse kilo alcam Yorumla Nachtschlaf +1 yıl İşte sana yardımlı olur illa zayıflamak değil ki dengeli beslenmen icin tavsiyesi olur Yorumla
ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 , eic 100% +1 yıl yemiyerek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür Yorumla
sırdaş_adam Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Kaç kilosun ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 1.72 62 Yorumla
Sinem345677 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Boy kilo ne 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 1.72 62 kilo Yorumla Soran +1 yıl Ama çabuk kilo alıyorum Yorumla Soran +1 yıl Geldim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Porsiyonlarını azaltıp, yavaş yavaş sindirerek öğünlerini tamamla. Acıkma hissi geldiğinde, meyve yiyerek düşen şekerini toparlar ve açlık hissini yatıştırırsın.
Neden dolayi cok yedigini tespit et bende cok yiyorum bu donem ama asiri stresten kaynaklaniyo mesela senin de bi sebebi vardir
Sevmediğin yemekleri yaptır annene
o zaman az yersin.
Kendim yapıyorum
tadını pek sevmediğin yemekler yap...
Bir kere yemeyi bıraktın mı sonra zaten tekrar yiyemiyosun
Başka bişey yedirelim sana
Ya ne canım adamsın sen bu kadar mı yokluktasın Allahın abazan sapığı.
Dahada cok yeee
Ne alaka
Can bogazdan gelir
Diyetisyene gidebilirsin sana aylik programi yapar
Kilolu değilim ama bmyle giderse kilo alcam
İşte sana yardımlı olur illa zayıflamak değil ki dengeli beslenmen icin tavsiyesi olur
yemiyerek
Teşekkür
Kaç kilosun ki
1.72 62
Çok yemek yiyen çok tuvalete gidiyor demi
Sallaaa ye gitsin
Kilon iyi, yemeye devam et
Yemiyerek
Boy kilo ne
1.72 62 kilo
Ama çabuk kilo alıyorum
Geldim