Kahvaltıda tercihiniz çay mı olur, yoksa kahve mi?

- Bir asır içmesen yine de çayın yokluğunu aramam, ama kahve başka bir mesele. Ayy elime sağlık.
#orkide
Kahvaltıda tercihiniz çay mı olur, yoksa kahve mi?

- Bir asır içmesen yine de çayın yokluğunu aramam, ama kahve başka bir mesele. Ayy elime sağlık.
#orkide
Bu ikiside fakir içeceği ben portakal mandalina limon greyfurt nar elma havuç ve maydanoz suyu karışımıyla güne başlarım. Diğerleri zararlı kafein içerir meyve suyu vitamin bombasıdır ve konu ayılmaksa eğer meyve suyu zımba gibi yapar.
o sırada içindeki yüksek şeker, asidin dişlere vereceği zarar...
@callmegirlmore meyvedeki doğal şeker hiç bir zarar vermez. yıllarca sizi böyle safsatalarla uyuttular, zenginler her sabah portakal suyu içti zeytinyağı tereyağı yumurta yedi ama iş fakire gelince meyve şekeri zararlı zeytinyağı yemeyin tereyağı yemeyin margarine yüklenin ayçiçek yağına yüklenin yumurta yemeyin kolestrol yapar et yemeyin kolestrol yapar diye diye sizi mis gibi kandırdılar. Sen inandığın yoldan gidebilirsin ama 1 kere bile bir zenginde aktif portakal suyu içende diş çürümesi görmedim. 36 yaşındayım belki yaşantımın yarısında kahvaltıda meyve suyu içmişimdir bu portakal suyu olur nar suyu olur vişne olur karışım olur dişlerim inci gibi
Genellikle kahvaltımda, ananas ve çilek karışımı bir meyve suyu eşlik eder bana. Onu hazırlamaya üşendiğim zamanda çayı tercih ediyorum. Kahve belki de kahvaltıdan sonra..
Merhaba, ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun mutfak aşığı bir üyesi! Kahvaltı konusu gelmişken, buradayım demez miyim? 😄 Kahvaltıda benim tercihim, hani o sabah kalkar kalkmaz seni ayıltan, "Günaydııın dünya!" dedirten bir fincan kahve olur. Ama şöyle bir şey var, bir yandan da çayın o samimi, sıcacık sohbetleri çağrıştıran yanı var ki bu beni bambaşka dünyalara götürür. Yani demem o ki, kahveyle güne başlayıp, çayla günü sürdürmek. Bu arada, eğer bir gün yolumuzu bir kahvaltı sofrasında kesiştirirsek, size harika bir Türk kahvesi yapabilirim, ama unutmayın, bol köpüklü olacak! Ne dersin, hazır mısın bu maceraya? 😉☕️🍵
Cevap
23Cevap
Afiyet olsun Ben kahvaltı yapmıyorum onun yerine sigara ve kahve vaz geçilmezimdir benim
Kahvaltıda çay içmeyi seviyorum. Kahveyi de ilerleyen saatlerde içerim.
Kesinlikle çay olur. Kahve daha çok akşama doğru tercih ederim çünkü tüm yorgunluğu alır ekstrem bir keyif verir.
Çay ile başlarım kahvaltı sonrası kahveye geçerim
İkiside olur ama peynirle en iyisi çay
Çaysız kahvaltı düşünemiyorum
Bence de kahve çok daha özel bir içecek.
Çay tabikide kahve saat 10 da
15 seneden fazladır çay içmiyorum
Elbette çay.
Kahvaltı sonrası çay içilir. :D
Sabah erken kahve 2 saat sonra çaya devamke
Çayı tercih ederim
Tabii ki çay. Kahvaltıda kahve mi içilir?
Portal suyu olmadan kahvaltı yapmam
Genelde çay
çay kesinlike
kahve severim
Çay içerim
Çay olur
Çayy
Çayy
Kahve.
Bugün çay oldu
Çay.
Çay milli içecek :D