Güncellemeler
+1 yıl
Baktım ordan da olmuyor kadını kazanı ile benimki aynı değil gecen sarma yaptım takip ettim kaynara çıkınca altını kıs 45 dakka dedi bizim sarmalar dibine yandı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
afiyet olsun
Ayni kardeslerim. Yüzbin kere dedim ki ne pisireceksen pisir basinda durmalisinnn. Veya alarm koyum ben oyle yapiyorum. Her isimde alarm kurarim. Basindan ayrilacaksam da calinca gidiyorum kafa rahat dene
He valla ilk defa tadında bir yemek yedik ya unutuyorum ya sabrım gelmiyor
Alarm kur bazen basinda bekleyince de unutuyorsun. Sonucta yarim saat 1 saat de beklenmiyor. Geri sayim kuruyorum
Hakkat ha ben başında beklerkende unuttum hi telefonun alarmı kurarızda ben kac dakkada pişer bilmiyorum ki acıp bakıyorum hep gecen düdüklü kazanı 6 kere actım kelle ayrı pişirdim işkembe yi ayrı kemikli eti ayrı pişirdim kelle paca yaptım ama 6 saat sürdü
Öh sjsjsj her hangi bir yemek icin önce yarim saat kur. Genelde 1 saat surmez bir yemegin pişmesi. Yarim saat de ilk kaynama suresi.
Yemekten anlıyorsan arada sana soralım ben dışarıdan yemek sevmiyorum
Ben hayatimda öyle kelle falan pisirmis insan degilim. Klasik kuru fasulye dolma vb. Yapiyorum. Hepsini de youtubdan bakip yapiyorum. Sende oyle yapabiilirsin
Gecen bende sarma yaptım yarısı yandı
Sarma hemen suyunu çeken bir yemek alti kisik olucak mutlaka ve kontrol ediceksin surekli. Su ekliyceksin gerekince de
Yapmada sıkıntı yok cogunu biliyoyorum ama pişirme ayarı bilmiyorum
Bugün de kuzenim yemek yapmıştı oda yaktı onu😂😂
Başında beklemek ten başka çare yok ilk defa düZgün pişirdik
Afiyet olsun aynen başında beklemek gerekiyor ya da alarm kuracaksın telefonun da belli saat kontrol ediceksin her zaman başında duramazsan da böyle olabilir
Anlarım kurmak için o yemegin kac derecede kac dakkada pişecegini bilmek gerek ben arada bir çıkarıp bakıyorum
Yani 15 20 dakikada bir alarm kur kontrol edersin ben bazen öyle yapıyorum da😂
Ya başında duracaz ya da yemek yapmasını bilen bi avrat alacaz tüh be ne güzel ğidiyordu bekarlık işin ypksa dünyanın parasını harca
🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Bu simge ne anlama geliyor cok minim göremiyorum
Bilmem emojisi yani☺️
Öyle olsun Göremiyorum valla
Anladım ☺️