Aşk İlişkileri Kapalı kadınlar burada mı? kapalısevendoktor Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor kapalı kadınlarla konuşmaya geldim Güncellemeler+1 yıl kapalı deyip yanlış olmuş olabilir ama dmden gelebilirsiniz Kapalı kadınlar burada mı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TesettürlüBacınız Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Buradayım ama konuşmam 2 9 Yorumla kapalısevendoktor +1 yıl ahaaha ruhunun olması yeter konuşmasan da Yorumla engnnnnlyda +1 yıl neden önyargılısın peki arkadaşımıza karşı? Yorumla TesettürlüBacınız +1 yıl Yakışıklı değil Yorumla engnnnnlyda +1 yıl nerden biliyosun belki yakışıklıdır Yorumla engnnnnlyda +1 yıl bu arada evliyim ve sevgilim var yoksa peşinden koşardım hoş hatunsun ama bende kontenjan yok maalesef Yorumla kapalısevendoktor +1 yıl @engnnnnlyda yakışıklıyım dm gel görürsün Yorumla engnnnnlyda +1 yıl şu çocuğa sevabına bi şans ver, türbanlı fantezisi var belli Yorumla kapalısevendoktor +1 yıl ben peşinden koşmam kusura bakmayın bu kadar kadın delisi olmayın Yorumla kapalısevendoktor +1 yıl @engnnnnlyda eyv reis arkamda olduğun için Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Acaba kapalı kadınlar seninle konuşmaya gelir mi 2 29 Yorumla kapalısevendoktor +1 yıl herkese kapım açık sadece öncelik öyle , ama kötü bir özellğim yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki öyledir benim sadece kapalı kadınlarla konuşmaya geldim demen tuhafıma gitti Yorumla kapalısevendoktor +1 yıl ayrı bir zevk olarak dedim ama garip gidecek bir şey varsa aramız da çözebiliriz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz garibime giden yazım şekli ya da benim okumam oldu sanırım aman neyse tamam kusura bakma Yorumla kapalısevendoktor +1 yıl kusura bakacak bir şey yok sürçü lisan ettiysek affola hatam varsa da özelden gönlünü alırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok estağfurullah sen affet ben yanlış anladım sanırım Yorumla kapalısevendoktor +1 yıl kahve içersek olur affederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne kadar hızlı çıktın be Yorumla kapalısevendoktor +1 yıl Affet dedin hızlı çıkmadım hadi gel dm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak işte üslup yanlış hadi gel dm değil dm ye gelebilir misin müsiat isen denir tamam mı az kibarlık ya Yorumla kapalısevendoktor +1 yıl Müsaitseniz teşrif eder misiniz dmye hanimefendi Yorumla engnnnnlyda +1 yıl gelir misin dmye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır gelemem Yorumla engnnnnlyda +1 yıl kapalı mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla engnnnnlyda +1 yıl gelsene bi özel bi soru sorucam sonra istersen engellersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan sor gelemem özele Kusura bakma Yorumla engnnnnlyda +1 yıl neyse boş ver Yorumla kapalısevendoktor +1 yıl @engnnnnlyda gelmez abi işte Yorumla kapalısevendoktor +1 yıl Teşrif et demişim ustelik Yorumla engnnnnlyda +1 yıl yemicek çocuk seni 😊 gel korkma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz çete falan misiniz ya bu ne böyle 😂 Yorumla kapalısevendoktor +1 yıl Engin abim öyledir ama sen gel işte teşrif eder misin dedim naz yapma artık Yorumla engnnnnlyda +1 yıl biz arkadaşız, tanışmak istersen gel şaka yapmıyorum Yorumla engnnnnlyda +1 yıl e gelmemişsin hala Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelecem demedim ki Yorumla engnnnnlyda +1 yıl gel seni araya alıcaz, istemez misin iki erkek? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İgrençsin Yorumla engnnnnlyda +1 yıl hemen öfkelenme Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl böyle bir fetiş olması aşırı rahatsız edici ya 1 7 Yorumla kapalısevendoktor +1 yıl fetiş demeyelim ayıp oluyor Yorumla engnnnnlyda +1 yıl neden rahatsız edici peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @engnnnnlyda müslüman değilim ama çok sapıkça geliyor erkeklerin ota boka azması rahatsız oluyorum ben Yorumla kapalısevendoktor +1 yıl varsa problemin çözerim dm gel Yorumla demlicay99 1 yıl hadi ordan ol git o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @demlicay99 ne diyorsun ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl a*q Yorumla
Gelecelerinyargici07 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Her yerde olurlar bu onların kendi iradesi 0 1 Yorumla kapalısevendoktor +1 yıl olsunlar Yorumla
AlemciiiiCocuk Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Hepsi seni bekliyor koş 0 1 Yorumla kapalısevendoktor +1 yıl koştum geldim Yorumla
Nurum12 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Neden 0 5 Yorumla kapalısevendoktor +1 yıl daha güzel anlayışlı ve içindeki cevheri merak ediyorum Yorumla Nurum12 +1 yıl Anladm. Yorumla kapalısevendoktor +1 yıl tanışabiliriz istersen anladıysan Yorumla Nurum12 +1 yıl Hayır. Yorumla kapalısevendoktor +1 yıl okeyyy Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Buradayım ama konuşmam
ahaaha ruhunun olması yeter konuşmasan da
neden önyargılısın peki arkadaşımıza karşı?
Yakışıklı değil
nerden biliyosun belki yakışıklıdır
bu arada evliyim ve sevgilim var yoksa peşinden koşardım hoş hatunsun ama bende kontenjan yok maalesef
@engnnnnlyda yakışıklıyım dm gel görürsün
şu çocuğa sevabına bi şans ver, türbanlı fantezisi var belli
ben peşinden koşmam kusura bakmayın bu kadar kadın delisi olmayın
@engnnnnlyda eyv reis arkamda olduğun için
Acaba kapalı kadınlar seninle konuşmaya gelir mi
herkese kapım açık sadece öncelik öyle , ama kötü bir özellğim yok
Tabiki öyledir benim sadece kapalı kadınlarla konuşmaya geldim demen tuhafıma gitti
ayrı bir zevk olarak dedim ama garip gidecek bir şey varsa aramız da çözebiliriz
Tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz garibime giden yazım şekli ya da benim okumam oldu sanırım aman neyse tamam kusura bakma
kusura bakacak bir şey yok sürçü lisan ettiysek affola hatam varsa da özelden gönlünü alırım
Yok estağfurullah sen affet ben yanlış anladım sanırım
kahve içersek olur affederim
Sen ne kadar hızlı çıktın be
Affet dedin hızlı çıkmadım hadi gel dm
Bak işte üslup yanlış hadi gel dm değil dm ye gelebilir misin müsiat isen denir tamam mı az kibarlık ya
Müsaitseniz teşrif eder misiniz dmye hanimefendi
gelir misin dmye
Hayır gelemem
kapalı mısın
Evet
gelsene bi özel bi soru sorucam sonra istersen engellersin
Burdan sor gelemem özele Kusura bakma
neyse boş ver
@engnnnnlyda gelmez abi işte
Teşrif et demişim ustelik
yemicek çocuk seni 😊 gel korkma
Siz çete falan misiniz ya bu ne böyle 😂
Engin abim öyledir ama sen gel işte teşrif eder misin dedim naz yapma artık
biz arkadaşız, tanışmak istersen gel şaka yapmıyorum
e gelmemişsin hala
Gelecem demedim ki
gel seni araya alıcaz, istemez misin iki erkek?
İgrençsin
hemen öfkelenme
böyle bir fetiş olması aşırı rahatsız edici ya
fetiş demeyelim ayıp oluyor
neden rahatsız edici peki?
@engnnnnlyda müslüman değilim ama çok sapıkça geliyor erkeklerin ota boka azması rahatsız oluyorum ben
varsa problemin çözerim dm gel
hadi ordan ol git o zaman
@demlicay99 ne diyorsun ya
a*q
Her yerde olurlar bu onların kendi iradesi
olsunlar
Hepsi seni bekliyor koş
koştum geldim
Neden
daha güzel anlayışlı ve içindeki cevheri merak ediyorum
Anladm.
tanışabiliriz istersen anladıysan