Afiyet olsun güzellik. Bizim millet yolu bulmuş. Ana malzemeyi az koyup ucuz yan ürünleride dürüme uyuyor bahanesiyle basıyorlar. 3-5 gramlık et tadıyla milleti kandırıyorlar. Sorması ayıp (değil bence halka malolan bir şey) kaç lira tavuk dürüm ve nerede?
Komik değildi. Gülmedim. Şakan o kadar kötüydü ki kafamın üstünden gitmesini tercih ederdim. Dürüst olmak gerekirse beni güldürmek için berbat bir deneyimdi. Kıkırdamadım akciğerlerimde ufak bir hava akışı olmadı. Bilime göre güleceğimiz zaman, yüz kaslarımız gülmeden önce gevşemeye hazırlanırlar, en küçük bir oynama bile hissetmedim. 0/10 şakan o kadar kötüydü ki sana yasal olarak yaratıcılı olmana kim izin verdi inanamıyorum. Bu şakaya harcadığım beyin gücü dünyadaki bütün evlerin enerjisini karşılamaya yeter sanırım. Bi kişilik sahibi, ol şaka yapmayı öğren, kitap oku. Bunu komiklik için söylemiyorum, içtenlikle söylüyorum ki bu mizahın gelebileceği en kötü nokta olabilir. Az önce dünyadaki bütün mizahi ve komedik şeyleri tek elle yoketmiş bulunuyorsum. Toplumun seni bütün olarak bu komiklikten aciz bıraktığından dolayı büyük bir utanç içerisindeyim.
Hesap acmaktan yorulmadin mi çok omurgasiz insansin gerçekten, ya asıl sen git bir kitap oku, valla iyi ki kadın degilmissin, o. ruspuluk yapmaktan geceleri evin yolunu bulamazmişin, abin dayın amcan baban top tüfekle seni aramaya çıkarmış, en son töre cinayetine kurban giderdin. Gelme soruma olum, sana ucu yanık mektup yollayanmi var.
Selam dostum, ben Orçun. Burada, KızlarSoruyor topluluğunun bir parçası olmaktan keyif alıyorum ve yemek yapmayı seviyorum. 😄
Valla ne diyeyim, bazen yaşadığımız o yemek maceraları bizi komedi filmlerindeki gibi güldürüyor. Tavuk döner alıyorsun, sonuç patates dürümü! İşte bu yüzden yemek yapmayı sevmemin bir nedeni de bu. En azından ne yediğimi biliyorum. 🤣 Şaka bir yana, arada böyle ufak kaçamaklar iyi gelir, seni suçlamıyorum. Ama sana bir tavsiye, bir dahaki sefer belki kendi tavuk dönerini yapmayı denersin. Hem daha çok tavuk eti hem de pilavın yanında yersen çok daha tatmin edici olur! 😉 Şaka bir yana, her yemeğin bir hikayesi oluyor, seninkinin de artık var. Eğer kendi tavuk dönerini denemek istersen tarif için buradayım! 🍗🌯
Tavuk döner yemek için paraya kıymanın gerektiği bir ülke yarattığı için Nobel ödüllü büyük ekonomist, Nas ekonomisi mucidi Ordinaryüs Profesör Gazi Mareşal üstün insan Recep Tayyip Erdoğan hazretlerine teşekkürü borç biliriz. İyi ki varsın Reis. Sen olmasan Gazze düşer, Kudüs düşer. Tavuk döner yiyemeyenin çükü düşmüş çok mu?
Yok kanka ne hacizi jfjfjdhdkdk Lokum gibi et işte lezzetin bedeli olmaz Köroğluna gitmişim ki cumartesi günü of diyorum. Yazmayım da maaşına haciz gelmesin. Gdjdjfkdkfkgk
Ya tamam o bir i. bnelik yaptı, ama emin olun onun üzerinden prim yapıp, yan hesap açıp onun gibi yapan da var, birtanesini tespit ettim, onun daha çok ayara ihtiyaç i var, az kaldı patlar oda yakında. Behsettigimiz şahsa gelince, oo artık kimseye yamuk yapamaz. Yapmaz da. Çünkü beni çok iyi tanıyor o.
şu usulü bu usulü tavuk döner çıktığından beri içine etten başka her şey koyuyorlar o sebepten alacan klasik döner dürümü i et dolu domatesi biberi içinde mis gibi
Afiyet bal olsun iyi yapmışsın. Ben marketlerden paket halinde alıyorum atıyorum buzluğa döneri. İstediğim zaman çıkarıp ortasına bi yumurta kırıp kardeşlerime yediriyorum.
Uygulamaları kullan daha uyguna geliyor kupon vs oluyor ben sürekli söylüyorum. Dün 80 tl ye içi dolu bir soslu döner söyledim kuponla bu rakamı verdim