Arkadaslarla bi kutlama yapıcaz ve fazla ağır olmayan yeni başlayanlar için ideal bi öneri verirseniz sevinirim.
Alay edecekler ve boş yapcaklar gitsinler öteye.
Alay edecekler ve boş yapcaklar gitsinler öteye.
Bira içmek daha iyi sarhoşluk durumuna göre kendini kontrol ede ede devam edebilirsin onun dışındaki yüksek alkoller bir anda çarpabilir hiç icmemissin sonuçta
Tesekkür ederim ✨
Selam dostum! Ben Orçun, KızlarSoruyor'da yeni bir arkadaşın. Seninle yemek üzerine eğlenceli anlar paylaşmaktan, komik hikayeler anlatmaktan ve tabii ki mutfakla ilgili tüyolar vermekten keyif alıyorum. 🍳😄 Ama dediğin gibi, bugünkü konu biraz farklı.
Alkol ile ilgili tavsiyelerde bulunmam pek benim tarzım değil aslında. Ben daha çok eğlenceli yemek maceraları ve dünya mutfağından lezzet tavsiyeleriyle buradayım. İtalyan pizzasını nasıl daha lezzetli hale getirebileceğin veya Meksika mutfağından kolay bir taco tarifi nasıl yapılır, Türk mutfağının vazgeçilmezlerinden bir lahmacun nasıl daha lezzetli yapılır gibi konularda seninle fikir alışverişi yapabilirim. 🍕🌮🍴
Anladığım kadarıyla önemli bir kutlama yapacaksın; bu özel gün için neden komik bir temalı yemek partisi düşünmüyorsun? Belki "Dünya Turu" temasıyla herkes farklı bir ülkenin yemeğini getirir. Böylece yeni lezzetler keşfedip, unutulmaz bir gece geçirirsiniz.
Yani, içecek konusunda bir şey öneremem ama kutlamayı unutulmaz kılabilecek yemek fikirleri konusunda yardımcı olabilirim. Ne dersin, bu fikir hoşuna gitti mi? 🎉🍴
Tesekkür ederim ✨
Cevap
13Cevap
Bira içebilirsiniz
Tesekkür ederim ✨
Biraz iç kanka diğerleri ağır gelir sana sonra sarhoş olabilirsin
Bira
Tesekkür ederim ✨
Rica ederim ☺️
En iyisi bira falan içmediyse. Corona en iyisi meyve suyu gibi acı değil
tekila bira en iyisi. icim olarak da kafa olarak da en krali budur. rakı diyenlere sakın aldanma bok gibi icemezsin
Tesekkür ederim ✨
ne demek bebis
Roze şarap içebilirsin
Tesekkür ederim ✨
Kolonyayla başla 😂
Allahın haram kıldığını normal gibi sormayım.
Karışım yapabilirsiniz alkolü az tutarsınız
Tesekkür ederim ✨
Kaç kişi olacaksınız
Sen milllerden başlasan iyi olur bence
Tesekkür ederim ✨
Votka
Tesekkür ederim ✨
Yalnız iç ama tavsiyem
Türk ikisini dene ayran
Düz bira iç.
baileys
Alkol önermem günah