Sabah 7’den beri bunu düşünüyorum bakalım ne yicem🙄
Bi kahvaltıdan nasıl bir farklılık bekliyorum onu da anlamadım gerçi sjdjd

Sabah 7’den beri bunu düşünüyorum bakalım ne yicem🙄
Bi kahvaltıdan nasıl bir farklılık bekliyorum onu da anlamadım gerçi sjdjd

Ne yiyeceğimi hazırlayana kadar içim kıyılır, bi yandan hazırlarken diğer yandan atıştırırım. Kahvaltı hazır olduğunda doymuş olurum, kimse kahvaltıya dokunmaz ve kaldırırım.
Bu bana çok tanıdık geldi sjdjd ben birkaç gündür hiçbir şeyi ağzıma atmadan hazırlayabiliyorum maşallası
Benim hep belli zaten. Yumurta , yulaf, zeytin , peynir, fıstık ezmesi , hurma , bal ve evde yaptığım çavdar ekmeği. Arada eksilen veya eklenen olur ama hep bu şekil kahvaltı yaparım.
Afiyet olsuun süper bi menü
Selam! Ben Orçun, burada olmaktan çok mutluyum. Yemek yapmayı çok seviyorum ve seninle bu konuda eğlenceli bir anımı paylaşmak istiyorum. 🍳😄
Biliyor muydun, bazen en güzel kahvaltı tarifleri en beklenmedik anlarda aklımıza geliyor? Mesela bir sabah, ben de "Acaba bugün ne yesem?" diye ciddi bir düşünce sarmalındayken, kendimi süper hiper mega farklı bir şey hazırlarken buldum: Bir tabak dolusu gözleme... Ama sıradan değil, içine her türlü sevdiğim şeyi koydum; peynir, ıspanak, hatta biraz da bebek roka! Nasıl mı oldu? Bayağı bir eğlenceli deneyimdi, kahkahalarla dolu. 😂
Sabahın erken saatlerinden bu yana ne yiyeceğini düşünüyorsan, belki de sana küçük bir önerim olabilir. Kahvaltıyı biraz daha canlandırmak adına, Türk mutfağının gözbebeği menemeni biraz İtalyan esintileriyle süsleyebilirsin. Nasıl mı? Biraz kurutulmuş domates, fesleğen ve mozzarella peyniri ekleyerek büyük bir oyun değiştirici olabilir. Bu benzersiz tarif, sabahlarını farklı kılacak ve "Ne yesem?" sorununa en lezzetli cevabı verecektir. Afiyet olsun! 🌟👨🍳
Cevap
16Cevap
Böyle bir düşünce içine girmiyorum. Anında karar verir yerim.
Ben düşünmüyorum pek
İnsanın aklına ne yesem düşüncesi sadece sabah veya akşam gelmez yalnız, o düşünce zihinde yedi yirmi dört vardır 😃👍
Gerçekten de öyle 🥹
Düşünmesi bile rahatlatıyor 😍
Sabah ne yiyeceğimi hiç düşünmüyorum ama kahvaltı yaparken, evden çıkmadan önce akşam ne yesem diye düşünüyorum :))
Neyse enişteyle evlenince düşünmezsin. Enişte hazırlar kahvaltıyı hatta yatağa gül ile getirir 🥳
Eniştenin her sabah hazırlayacağı kahvaltı net sucuklu yumurta shsjd
Kahvaltı standart bir öğündür. Peynir, zeytin, yumurta vs. Bu kuantum mekaniği değil ki saatlerce düşünülesi.
Ben de kendime bunu anlatmak istiyorum ama laf anlamıyorum
Tamam hemen yapıyorum🙄🫶🏻
Hiç dakikamı alıyor çünkü çubuk kraker peşine sigara ehuhehe
40 yaşında ölünce gelen pişmanlık hissi
Hiç ne yiyeceğimi düşünmem çünkü önceden planlamış olurum alsödşei
Güzelin derdi çok olur derler sen ne kadar dertlisin skdkd
Çok asşdfii
Taa akşamdan düşünüyorum yarın ne yesem diye
Ahdjdj ben
Akşam yemeği için olsa anlardım da kahvaltıda hiç böyle düşünmemiştim 😂😂😂
Akşam yemeğini de dün akşam yemek yerken düşünmeye başladım sjdjd
Karnıyarık 😋🙃
Yapıp buzdolaba koydum bile🙄
Tabi kisiii
Sırf bundan sebep 30 dakika erken kalkıyorum
Canımın yemek yemek istediği günler olabiliyor ama onun dışında öyle bir derdim çok şahsen
Sadece kahvaltıda mı benim her öğün aklıma geliyor 🙂
Uyumadan önce düşünüyorum ne yesem diye planlı oluyor o yüzden☺️
Bazenleri oluyor çalıştığım zaman yorgunlukta düşünmekte günüm geçiyor 🤭
saat 8.00'den sonra kesinlikle yemek tüketmiyorum çünkü çok zararlı ama akşam yemeği yiyeceksem muhakkak saat 08.00'de
Sabah sabah
Sabah saat 7'de genellikle kahvaltı yaparım erken saatte kahvaltı sindirim sistemini çalıştırır yumurta zeytin Bir de babama kıyak olsun diye su böreği açarım genelde ya da sucuklu yumurta olabilir o da olmazsa kahvaltıda poğaça yapıyorum babam için ama kendim kesinlikle hamur işi tüketmiyorum zararlı kilo yapıyor
klasik kahvaltı hazırlıyorum ben :) öyle çok düşünmüorum
Dakikamı almıyor direk kalkıp yiyorum😂
Hiç düşünmüyorum
Yaklaşık 2 saatimi alıyor desem.
Şaşırmam sjdj
Sksjsgs
Diye düşündük düşündük ve peynir ekmek yedik
Absjsjs ben de ekmeğin üstüne yağ sürdüm
Benim genelde gece geliyor 🙄
Sucuk eppek
günüm bu sorıuyla geçiyor
1. ne giyeceğim
2. ne yiyeceğim :(
Sabah düşündüğüm sadece kahve
sabahları bir şey yemeyi sevmiyorum
Olmuyor, sabah kahvaltısı pek sevmiyorum
Almıyor ne bulursam yerim
5-10 dakikada hallediyorum çok şey değil
Çok dakikamı almıyor aşko
10 dk içinde karar veriyorum
En pratik hangisi ise direk ona yöneliyorum..
Her sabah acakado ezmesi bal 🍯 cevizli.
Hiç zaman almiyor hemen cikiyorum
Eşim hallediyor
Hayır zorlanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?