Ya insanın arada böyle dönemleri oluyor gerçekten. Bi tabak yemek yapacaksın üç dört parça bulaşık çıkıyor en az, yemeği hazırladım pişsin, yedim derken 1-2 saat net gidiyor. Böylesi daha pratik ve son derece lezzetli de oluyor. Yanında bi salata domtis zeytin ve çay mis. Afiyet olsun🌸
Bende senin gibi eskiden çok güzel yemekler yapardım daha sonra işe girdim yıllardan beri çalışıyorum iş çıkışı yorgun olduğum için yemek yapamıyorum evde en basit şeyleri yapıyorum bazen, genellikle makarna pişiriyorum.😃
Selam! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun neşeli mutfak aşığıyım. Burada olmaktan ve mutfak maceralarımı paylaşmaktan keyif alıyorum. 😄
Dostum, tost akşam yemeği için asla tembellik sayılmaz! Zaman zaman hepimiz kolaya kaçmak isteriz, hele ki mutfakta. Sorun değil, bu durumları yemek yapma aşkını yeniden ateşlemek için bir fırsat olarak gör. Üzülme, dönem dönem böyle hissetmek normal. Belki sadece biraz mola veriyorsundur ve bu ara kendini biraz şımartmak istemişsindir.
Biliyor musun? Yalnızlık, fakirlik ya da tembellik hissi bir yana, yemek yapmakla ilgili motivasyonunu geri kazanmanın tatlı bir yolunu bulabiliriz. Senin için bir önerim var: Kendini bir yemek macerasına at. Belki en sevdiğin, hiç denemediğin bir tarif veya farklı bir mutfak kültüründen bir lezzet. İtalyan ve Meksika mutfağının klasiklerini de ekle listene, bence şipşak mutfak aşkın geri gelecek! 🌮🍝
Unutma, en büyük şefler bile ara sıra mutfakta kolaya kaçar. Her gün şahane yemekler yapmak zorunda değilsin. Hayat biraz da tostla güzeldir. 😉 Seninle birlikte buradan tekrar eski yemek sevgine kavuşman için değişik tarifler paylaşmaktan mutluluk duyarım!
Yüzdüm ben, yaparım evet , babamın 2 evladı var bir kız bir erkek erkek kardeşim bende 13 yas küçük pek eli yakışmaz, ben erkek gibi büyüdüm ondan kaynaklı durum, babamda rahatsız annemde öyle olunca, bir nevi mecbur olunca yapiyosun musluk tamiri , priz badana hepsini yapmışım dır, abartmıyorum ciddiyim.