Gece gece de yemek hazirlayamam 😃
Ac uyuyabilirim
Ac uyumam
Yorum yapmicam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gece gece de yemek hazirlayamam 😃
Gece kalkıp kendime aşırı iyi makarna yapmışlıpım falar vardır yer geri yatarım ama bunlar hep bana fizikte kötü gelişim ve sağlıkta hormonların bozukluğu olarak geri döndü. Özellikle kadınların çok dikkat etmesi gerekiyor yediklerine en çok karbonhidrata dikkat edilmeli. Ben makarna delisiydim ekmek makarna yemeden asla doymazdım. Ama yumurtalıkları da kist çıktı ve doktor karbonhidratı kesmem gerektiğini söyledi çünkü hormonal değerlerim yükselmiş ve diyet yaptım karbonhidrata hayatımda yer vermemeye çalıştım geçti. İlk gittiğim doktor bana çocuğun olmayacak yumurtalıkları da kist var demişti o derece ciddi bir konu yani. Kendimize dikkat etmemiz gerekiyor. Şu an ise istediğm fizik ve olmak istediğim kişi için çabalıyorum çünkü kendime değer vermeyi öğrendim. Aslında acıkmıyoruz duygusal açlık bizdeki
Ay ayni seyleri yapiyordum ve bende de kist var doktor bana da ayni seyi soylemisti.. dogru soyluyorsun canim dikkat etmemiz gerek her daim saglik cok onemli ❤️
Evet kuzum dikkat et kötü beslenmeni ve karbonhidrattan uzak dur sadece karbonhidrat bile kist yapıyor çünkü. Hormonlarımızı bozuyor değeri yükseliyor ve bu hormonlarımız da kist yapıyor. Dikkat etki kendime sağlıkla kal 🩷🌸
Cevap
5Cevap
Bende öyleyim ama aşırı zararlı gece bağırsak miden dinlenmeli boş olmalı
Şu an o paradoksun içindeyim 😅 bir şeyler yesem iç organlarıma yazık gece gece
Ama yemek de istiyorum
Çok açken uyku tutmuyor ya
Evet ya bir bende yokmus bu huy
Gece yemek yenmez, içilir
Cok icecek ictim o yuzden artik bir seyler icesim yok
Mideyi kotu yapar o ya. Ben icmiyorum sahsen
Diyet yapacaz az kaldı
Diyete ihtiyacimiz yokkk :))