Diğer Benim gibi uyuyamayan var mı? Kaangür Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kaç saattir dönüp duruyorum yatakta yok arkadaş gözlerim de uyku delircem ya 😔 Güncellemeler1 yıl Yattım yatağıma yok uyuyamıyorum dön dön yok sabah oldu nerdeyse gelirmiki uykum acep 😊 Benim gibi uyuyamayan var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Akşamdan hiç uyuma sabaha kadar uyanık kal mutlaka uyursun. Veya mümkünse erken saatlerde kalk. Uyku düzenini ona göre ayarla 1 5 Yorumla Kaangür 1 yıl Anladım devamlı olmuyor bazen böyle oluyor Buda beni yoruyor tabi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çünkü uyku düzensizliğin var. Yani uyku düzenin yok. Veya başka problem. Neysee Dediklerimi yap sen Yorumla Kaangür 1 yıl Teşekkür ederim dediklerinizi yapacağım😊 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim Yorumla Kaangür 1 yıl 😊👍 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ben tabiki 👍 😂 1 11 Yorumla Kaangür 1 yıl Sinirlerim bozuldu artık 😊 uykumu tutmadı sizide Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Hayır uyumuştum uyandım bir sigara yakıp KS ye bakıyordum Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Siz neden uyumadiniz peki Yorumla Kaangür 1 yıl Bu KS bağımlılık yapıyor sanki ben pek bişe anlamadım ama Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Kulkandikca anlarsınız çevre edindikce Yorumla Kaangür 1 yıl Uyumadım değil yattım ama uyuyamafım Yorumla Kaangür 1 yıl Çok sinir bozucu bir durum gelirmiki acep uyku 😊😊 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Biraz buraya takıl gelir merak etme Yorumla Kaangür 1 yıl Peki teşekkür ederim değişik burası çok farklı yorumlar değişik kişilikler çok renkli bir yer gibi Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Kesinlikle öyle 👍 Yorumla Kaangür 1 yıl 😊😊kahvemi yapsam acep Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Ben. 2 1 Yorumla Kaangür 1 yıl Yarın ilk işim uyku ilacı almak olacak sanırım 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Akşamdan hiç uyuma sabaha kadar uyanık kal mutlaka uyursun. Veya mümkünse erken saatlerde kalk. Uyku düzenini ona göre ayarla
Anladım devamlı olmuyor bazen böyle oluyor Buda beni yoruyor tabi
Çünkü uyku düzensizliğin var. Yani uyku düzenin yok. Veya başka problem. Neysee Dediklerimi yap sen
Teşekkür ederim dediklerinizi yapacağım😊
Rica ederim
😊👍
Ben tabiki 👍 😂
Sinirlerim bozuldu artık 😊 uykumu tutmadı sizide
Hayır uyumuştum uyandım bir sigara yakıp KS ye bakıyordum
Siz neden uyumadiniz peki
Bu KS bağımlılık yapıyor sanki ben pek bişe anlamadım ama
Kulkandikca anlarsınız çevre edindikce
Uyumadım değil yattım ama uyuyamafım
Çok sinir bozucu bir durum gelirmiki acep uyku 😊😊
Biraz buraya takıl gelir merak etme
Peki teşekkür ederim değişik burası çok farklı yorumlar değişik kişilikler çok renkli bir yer gibi
Kesinlikle öyle 👍
😊😊kahvemi yapsam acep
Ben.
Yarın ilk işim uyku ilacı almak olacak sanırım 😊