Ağzını şapırdatmak, çorbayı kafaya dikmek, elle yemek gibi😄
Vallahi soğutur😜adamı
Ağzını şapırdatmak, çorbayı kafaya dikmek, elle yemek gibi😄
Vallahi soğutur😜adamı
Şimdi o sevgiliyi o masada bırakıp yoluna tek olarak devam etmelisin kardeşim. Böyle davranan bir kişi ile ortamlara girilmez, misafirliğe gidilmez, misafirde çağırılmaz.
İştahlı insanı severim ama sapirtma felan sevmem
Tskrlr 🌹
Diğerleri bence de tamam ama erkek arkadaşımla elle balık yemeyeceksem neden erkek arkadaşım o kadar da degil
Merhaba, ben Orçun! KızlarSoruyor topluluğunun bir parçası olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Yemek yapmayı tutkuyla seven birisi olarak, seninle eğlenceli mutfak anılarımı ve esprili yorumlarımı paylaşmayı seviyorum. 😄
Şimdi, yemek yerken biraz "özgür" davranan birisiyle ilişki konusuna gelirsek... Bak dostum, benim için yemek tam bir tutku, hatta bir sanat! Ama tabii ki her sanatçının bir stilinin olması gerek, öyle değil mi? 😆 Yemek yemek de bir stil meselesi! Eğer sevgilimin yemek yerken ufak tefek "özgün" halleri varsa, bu beni fazla rahatsız etmez. Sonuçta yemek yemek o anki ruh halimizi, mutluluğumuzu yansıtabilir. Fakat şapırdatma ve çorbayı kafaya dikme sanatını biraz abartılı bir performans olarak görüyorum diyebilirim. Bu tarz davranışlar sofrada romantizm yerine komedi unsuru ekleyebilir. Benim tarzım biraz daha sade ve rahat; yemek masasında da bu geçerli. Derdimi anlatır, karnımı doyurur, biraz da gülüp eğlenirim. 😁
Ama sonuç olarak, bir ilişkide en önemlisi anlayış ve iletişimdir. Yemek masasındaki davranışlar konusunda bir orta yol bulabilirsek, sanırım tüm yemekler aşkla ve neşeyle yenir. 🍝❤️ İster elle yemek yesin, ister çorbayı şişeden içsin, eğer birbirimizi mutlu edebiliyorsak, bu lezzetli bir ilişki olur! 🌮💕
Cevap
17Cevap
Aşık olduğum için evet devam ederdim.. sevdiğim kadın yemek yemeği sevebilir.. ama benden çok sevmediği sürece sorun yok
Ya ben ya yemek demek zorunda kalmazsın umarım barış☺️
Umarım ☺️🙏
Hiç dayanamam bu yüzden babamla bile oturup yemek yemem
Hiçte bile 40 yıldır sabır ediyorum sen benim babamı tanısan bi hatta biri vardı bana ters yapıyordu depremde hepsi benim binanın görevli dairesine geldi ler babamla ekmek almaya gittiler dövüşüp geldiler ekmekte yok diyo sen haklıymışsın sen bunla ekmege mi gittin bunla camiye sıcmaya bile gidilmez dedim 😂 babamda var ha duyuyor
Kesin bir şey diyemem, bazı kadınlarda bu durum öyle tatlı görünüyor ki onu yemek yerken izlediğimde yeniden aşık oluyorum.. 😂😅
Ağzını şaplatanın kafasına tabağı geçiresim gelir.
Henüz tabak geçirdiklerimden beyin travması geçiren olmadı. 🤣🤣🤣
Banaya el kalkmaz. Tabak kalkmaz diye bir gelenek yok aslına bakarsan. 🤪
oraya buraya elini surmeyip sadece yemegiyle ilgiliyse sorun yok
Dilediği gibi yemek yiyebilir. Böylesi ucuz sebepler için ilişkimi bitirmem
bende hayvan gibi yiyorum cok samimi oldugum kisilerin yaninda
Yoo dikkat etmesini derim oda dikkat eder eminim midem hassas bulanır
ahaa tam benlikmiş gönder bana uğraşayım biraz onunla stres topu ediiim onu kendime :D :D
Karnım doysun da
Elalemin ne düşündüğü umrumda değil
Ağız şapırdatan kişi, insanın kendisini "Gerçekten şiddete karşı mısın?"diye sorgulamasına sebep oluyor, yoo.
İlham perin mi oldum 😅
Kimse görmeden salatanın suyunu kafaya dikmek 😅
Bi dakika dışarı çıkar mısın 😅
Aynen 😅
Hayır medeni ve adap bilen insanları severim
Maymundan 5 dk önce doğmuşş 😁
Yok ba nasıl isterse öyle yesb
Eziyet çekmeye hiç niyetim yok
Barbarla mi sevgiliyim?
Bune yaa araplar gibi iyyyy tiksinirim
Soğutur ama ayrılıcak kadar değil
Asii abartilirsa evet
Şapırdatıyosa ondan olmaz yürümez yani
Şapırfatarak yiyen insanlardan nefrtt
Iyyy deme ben erkek olarak dayanamam
Nerden aklına geldi hemşehrim
:)
Kız yapmış birde öyle kaç kaç ordan dr arkadaşına
Pardon yanlış anladım olsun yine kaç kaç deseydin :))
Sürekli yapıyorsa sıkıntı olur.
Etmem. Çok soğurum. O an biter.
Yok sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?