Gizli Üye(30-35)+1 yılDegisir. Birey olabilmis, kucukken asalak büyümemişse kadindan beklentileri bu yonde olmayabiliyor bazi erkeklerin.
Esimin oyleydi en azindan. Kendisini tanidigimdan beri her işini kendi yapan, bilen biriydi. Bu nişan gibi sureclerde de boyle oldu. Evlilikte de. Hatta yuvayi dişi kus degil kocam yapti diyebilirim. O kadar her seyle ilgiliydi ve her seye hakimdi. Kendimi o kadar hazirligin icinde yalniz hissetmedim.
Yemekte kendimi idare edecek kadar biliyordum evlendigimde. Beraber yaptik. O yapti ben yedim. Ben aparatif bir seyler yaptim bu ne boyle aksam yemegi olur mu demedi yedi. Onunla yaptıkça ve zamanla öğrendim. Ama yine bana yıkmadı. Hala gelir yemek yapar. Bazen kahvaltiyi, aksam yemegini surpriz olarak hazir halde de bulurum. Ete, baliga dokunamam mesela o tarz seyleri %100 esim yapar. Ben mezeydi, salataydi onlari hallederim.
Birey olabilen, evlendigi kadini kendine asci, hizmetci olarak gormeyen erkege denk gelirseniz sorun olmuyor boyle seyler. Kadinin yemek, temizlik bilmesi onemli diyen erkekler bana kendilerine hayat yoldasi degil de kendisini ceviren, arkasini toplayan, annesi gibi davranan, evde hizmetcilik yapan bir kadin istiyorlarmis gibi geliyor.
Bunlar yaşam icin temel seyler. Sadece kadinin bilmesi gerek algisi var ve fazlasiyla yanlis. Erkekler yalniz kalsalar paşa paşa yapacaklar bu isleri. Ac kalacak ya da darmadaginik, pis bir yerde yasamayacaklar. Ama evde kadin olunca bu seylere dokunmamak tembellikten, kendine hizmet ettirmekten bir sey degil gibi geliyor bana.
Bu seyler de öğreniliyor dert etmeyene denk helirseniz sorun olmaz. Yeter ki erkek destek olsun, kostek olmasin, desteklesin. Yaksanizda, tuzu fazla koysaniz da bir sekilde öğrenirsiniz ve erkekte buna ragmen kırmıyorsa her sey hallolur zaten. Birlik olmak onemli. Yoksa sen ne bicim kadinsin, kadin yemek bilmeli kisimlarina girersek cikamayiz. Bu sekildeki seyleri duysam orada bicagi, tabagi birakir giderim sahsen.
Kadiniz diye her özellik yuklu şekilde gelmiyoruz dunyaya. Kimi cok sever, başarılıdır, sunum ustune sunum yapar kimi gercekten beceremez, elinin lezzeti yoktur, tutturamaz. Zorunluluk kafasindan cikarsa bazi kisiler her sey daha guzel ilerliyor ve ogrenmeye isteğiniz de oluyor.
Kendine hayat yoldasi seçen erkekte takilmaz diye dusunuyorum boyle şeylere. Luks seyler, ziyafet sofralari beklemiyorlarsa karin doyurmaksa amac peynir ekmek vs bir sekilde karninizi doyurursunuz zaten.
Bir sure ogrenene kadar erkek yapsin, disarda yiyin, annelerde yiyin zamanla olur bir seyler. Cokta dert edilecek seyler degil. Bir insani bunun icin uzmeye de gerek yok. Bir kizi yemek bilmiyor diye yerin dibine sokmaya da gerek yok. Ya da bu kizla evlenilmez diye bir sey de yok.
Ha kriterleri kendine asci, temizlikci isteyenlerse onlar onemser. Ac kalmaktan korkarlar. sadece kendileri de degil. Anneleri de benim oglum ac kaliyor diye kahrolur😅 Ama ben bu kadini seviyorum kendime eş olarak goruyorum, boyle seyler bilmemesi sorun degil, elinden zehir olsa da yerim, hallederiz bir sekilde diye esnek ve mantikli dusunen biriyse sorun olmaz.
35 Yorumla- +1 yıl
Senin. min ne ateslidir. Şu laflara bak🤣😆
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeklere göre mi yapıyorsunuz herşeyi bir zahmet yemeği de yapmayıverin. Siz erkek işi olan çalışıp eve ekmek getirmeyi yapıyorsunuz da erkek neden yemek yapmayı bilmiyor sizden bekliyor. Hiçbir erkeğe yemek yapmayı bilmen gerekiyor denmiyor ama kadına çalışman gerekiyor deniyor. Akıllı olun az. Hizmetçi köle olmaya mı geldiniz.
00 Yorumla
Yani bence iki tarafta yemek yapmayı bilmeli. Ayrıca başta kötü yemekler çıkabilir. Zamanla birlikte deneye deneye öğrenilir. Alında beraber mutfakta yemek yapmak bence yakınlaştırır insanları. Bilmemesi hiç sorun olmamalı bence
00 Yorumla
+1 yılYani biraz önemlidir.. Sürekli dışarıdan yemek sıkıcı olabilir.. Ama bu büyütülecek bir sorun değil, sevgilinle beraber yemek tarifleri kullanarak yemek yapabilirsiniz.. Bence iyi bir ortak aktivite de olmuş olur :)
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Ben Orçun, bir yemek tutkunu ve KızlarSoruyor'un neşeli bir parçasıyım. Yemek yapmayı sevmemekle birlikte, bence evlilikte en önemli şey yemek yapmak değil, birbirinizi mutlu edecek ortak noktalar bulmak ve el ele verip güldürebilmek. 😉 Ancak, şöyle de bir durum var ki, birlikte mutfakta eğlenceli vakit geçirmek ve birbirinize yeni şeyler öğretmek harika bir bağ kurma yoludur. Yemek yapmayı bilmesen de, belki birlikte mutfak maceralarına atılırsınız ve kim bilir, belki de senin gizli bir “Pasta Ustası” olduğunu keşfedersiniz. 🍳💫 Yani asıl mesele, küçük anları paylaşmak ve birbiriniz için güzel yemekler yapmayı denemek olabilir. Merak etme, yemek yapmak biraz pratik ve çokça gülmekle mümkün. Kim dedi ki spagetti yaparken mutfakta biraz un savaşı yapamazsınız? İlişkilerde mizah ve mutluluk her zaman en iyi tatlandırıcılardan. 😉🍝🌮
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
- Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılYani. Evlendiğniz zaman ne yiyeceksiniz? Onun için yemek yapmak önemli.
22 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum artık
- Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı.
+1 yılYemek olmadan o evlilik yürümez gadası
10 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHAyır ben aşçı aramıyorum. bir ömür beni sevecek kadın aradığım için evlenirim
00 Yorumla
+1 yılAslına bakarsan kadın da erkek de beslenip hayatta kalacak kadar yemek yapmayı bilmeli. Evlenip çocuk yapsaydım çocuklarıma öğreteceğim ilk şeylerden biri yemek yapmak olurdu. Çünkü insan hayatta yalnız kalabilir, çalışabilir, okuyabilir. Bu süreçte kimseye muhtaç olmamalısın. Hep dışardan yiyemezsin ne paran dayanır ne sağlığın. O yüzden tüm kadınlara çağrımdır yemek yapmayı öğrenin ve çocuklarınıza mutlaka öğretin! Dolayısıyla eşin senden yemek yapmanı bekleyecektir. Sen yaparken ona da öğretmelisin bence
10 YorumlaBende yemek yapmayi pek bilmiyorum pek ilgim yok bazen keyif alarak yapiyorum tabiki amaa hayatimda biri oldugunda ona keyifle yemek hazirlarim bu her gun her gun mecburi bi hizmet gibi olmaz elbette misal bi kac gun disarida da yenebilir ama kahvalti her gun hazirlanir yani evde yemek kokusu cay kokusu eksik olmamali bence ve bu kadina daha cok yakisiyor gibi geliyor bana ancak karsimdaki adam bunun benim gorevim oldugunu hissettirirse o zaman isler degisir bir de kadin calisiyorsa daha esnek olunur tabiki bu yemek meselesinde ama kadin evdeyse adam calisip para getiriyorsa kadin da yapsin ama yani her gun yemek biraz işler paslaşarak ilerler 💝💝
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimle aynı statüte, sadık, güzel, iyi seks yapabilen gerçek Atatürkçü olsun; yemekleri ben yaparım sorun değil ki bu özelliklere sahip kadınlar genelde iyi yemek yapamıyor diye duyuyorum. Zira kariyer, yemek yapmakta isteksizliğe neden oluyor ama sorun değil. Bu özelliklere sahip kadının beni arzulaması, yemek yapmasından daha değerlidir.
11 Yorumla
Soran+1 yılSeks yapabilen gerçek Atatürkçü yan yana bu ikisini aynı cümlede görmek ilk defa denk geldi asafadad
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç önemli değil. Ben yemek yapmayı bilirim. Elim de lezzetlidir. İşten geldiysem zaten kesinlikle yapmam. Evdeysem de canım isterse. Ya birlikte yapalım derim. Ya da dışarıdan söyleyeyim derim. Bazen de eşime yaptırırım. Kadınlar ve erkekler dile getirmiyor ama yatakta kim hüküm sahibiyse evin reisi odur. Kim daha cazibeli ise reis odur. Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçmez mkinden geçer.
15 Yorumla- +1 yıl
Damak tadından girip olayı yaprak tadına nasıl bağladın 😅
Cevap sahibi+1 yılHayat bağlıyor birader. Hiç yemek yapmaya gerek yok. Mide değil yaprak doyunca erkekler tamam oluyor 😂😂
- +1 yıl
Kadınlığın zirvesi bu, bu bilgiye erişmek zirve 😅
Evi bile yapabilirsin sonrasında 😅
Cevap sahibi+1 yılTapu olarak mı diyosun
Vala eşim benden çocuk istiyor dedim ki ben işi bırakırsam güvence olarak maddi ev araba benim olacak
Ayrılık olsa da sadece bende kalacak sözleşme olacak
Ha yok deseydi çocuk yapmam
Çok net
Genlerim güzel huyum güzel ailem güzel hepimiz sevgi doluyuz
Esime saygi da duyuyorum
Daha ne olsun işine gelmezse güle güle
Espri yaparım her konuyu anlarım
E her anlamda iyiyim daha ne olsun
Öpüp başına koysun bence
Zaten öyle de yapıyor 🤭🤭- +1 yıl
Evi bile yakarsın yazacaktım 😅
Ama önemi kalmadı 😅
Yeme & İçme konusunda 887 cevap paylaştı. Yemeyi seven erkek etkilenir. Ben yaparım diyen de var nadiren ama bana kalırsa kadın 3-5 de olsa çeşit bilmeli çorbada ana. yemekte herşeyi bilmese de bazı şeyleri bilmeli. Kendi özgüveni için..
20 Yorumla
+1 yılCok guzel yemek yaparim, her yemegide denerim elim lezzetlidir ama esimle asla anlasip uyusamadiksevemedi beni Şu an bosanacagiz ve bilmiyorum yemek yapmak cidden onemlimi... amcam birkeresinde isterse masana kuş sutunude koy ayni davaniz ayni bakis acilariniz olmazsa o evlilik olmaz kizim kurdugun sofrada zehir olur demisti o kadar hakliydi ki.
20 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek yemek yapmayı bilen bir eş ister.
Sen yine de şanslısın. Senin zamanında videolar var öğrenmek için, benim zamanımda yemek kitapları vardı daha zordu. Kitaba bakarak yapıyordum.
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 527 cevap paylaştı. Valla ben her şeyi yapıyorum. Yemeğini, temizliğini, böreğini, çöreğini, tatlısını ütüsünü ne varsa elimden geleni yaparım.
Biraz da meziyetli, becerikli olsanız olmaz mı? Ne zararı var.
15 Yorumla
Soran+1 yılBeceriksizim napayım 🥲
Soran+1 yılValla gayret ettim yaptığım her yemek iğrenç oluyor el lezzetim yok
- +1 yıl
Yemek yapa yapa alışıyorsun kuzu. İlla ilk yapışında dört dörtlük olmasını bekleme. Ya dibi tutar ya tuzu az olur ya da fazla. Ya yağı fazla gelir ya suyu. Illa olur bir şeyler öğrenirsin zamanla. Ben de hamur işlerini asla beceremem. Bu pes ettiğimden kaynaklı bir olmadı iki olmadı üçüncüsünde olur yani pes etmemek gerek.
- Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendiğimde yemek yapamazdım. Şimdi harikalar yaratıyorum. Nefis yemek tarifleri sitesini takip et, uygulamayı indir. Birebir ölçüler harika tariflere ulaşırsın
10 Yorumla
+1 yılSipariş ettiğiniz Pizzanızı getirdim hanfendi
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYemek yapmasını bilmeyen kız kendine kız demesin ama türk kızı diyebilir tabi türk kızları yemeyi içmeyi yatmayı kalkmayı gezmeyi harcamayı sever sadece zaten
00 Yorumla
+1 yılBen yalnız yaşadığım için iki günde bir yemek yaparım. Anlamazdım yemek yapmaktan çok zor bir şey değilmiş yemek yapmak. Eşte çalışıyorsa erkeğin yemek yapması önem arz ediyor
00 Yorumla
+1 yılYemek yapmayı bilmeyebilir normal, iki kişide çalışıyorsa eve gelindiğinde beraber yapılabilir youtubeda 10 dakka izleyip yapamayacağın yemek yok önemli olan beraber ya da kadının yemek yaparken mutlu yapması zamanla öğrenilir kimse doğarken yemek yapmayı bilmiyordu
00 Yorumla
+1 yılFıtrat gereği bu özellik kadının kodlarına işlenmiş zaten. Kimi beceriklidir kimi çok sonra yapa yapa öğrenir. Yani üzerinde çalışmanız gerekiyor sizin. Beceriksizlikle alakası yok bunun
10 Yorumla
+1 yılYemek yapmak zor değil ki çok kolay öğrenir
Ben eski aşçı olduğum için öğretirim sorun olmaz bazen işim olmadığı zamanlar zaten hobi olarak yemek yaparım00 YorumlaYeme & İçme konusunda 681 cevap paylaştı. Bilmiyorsan öğrenirsin o sıkıntı değil ama ben yapmam demek yanlış olur çünkü sürekli dışardan yemek insanı batırır
02 Yorumla
Soran+1 yılUğraştım ama beceriksizim cidden
+1 yılÖnemli değil diyen yalan söylüyordur içten içe istiyorlar
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sevgilim için ekstra önemli kızgın boğaya dönüşüyor acıkınca😅 bende pek biliyorum sayılmaz valla hahahah ama el lezzetim vardır yaptığımı da güzel yaparım bildiğim yemekler de var bilmediklerimi de öğrenicem artık
00 Yorumla
+1 yılYemek bence ön planda değil bir şekilde tariflerden bakılınca yapılıp öğreniliyor ama marifetlide olmak gerekir
00 Yorumla
+1 yılSu an için yemek yapabilen kadın arkadaşlarımın evlilikleri daha güzel ilerliyor ve buna istinaden diyebileceğim aksini gösteren bir arkadaşım yok 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2010 yılında değiliz artık bu kafalardan çıkın kadın da erkek de yemek yapmayı bilmeli bunun cinsiyeti yok ona göre de eş seçilmez seçilmemeli çünkü yemek yapmak yapmayı bilmek biraz survival şeyler
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin bir evlilikte bekledikleri tek şey sınırsız sekstir. Erkek istediği kadar seks yapamıyorsa , aldatma ihtimali %60 %70 artar.
12 Yorumla- +1 yıl
Araştırmaya göre aldatan erkekler düşük zekalıdır
- +1 yıl
@Dreplyqwert olabilir.
Valla kaç yıldır yalnız yaşıyorum şef olucam artık ben kendi yemeğimi yaparım ama başkasının yemeğinin yapmam o kendi yememğini yapsın
00 YorumlaZamanla yemek yapma alışkanlığı edinilir o zamana kadar dışarıdan artık kuryeler ile samimi bir ortam kurulur 😄
00 Yorumla
+1 yılmaalesef önemli güzellik öğren ama kendin için öğren başkalarını memnun etmek için değil
10 Yorumla
+1 yılTc erkeğise onemli midesine duşkun bir milletiz jdjdj
20 Yorumla
+1 yılKimler neler evleniyo be 😀 yemek yapamayan kadin cok hafif kaliyo bence
10 Yorumla
+1 yılbence değil, her sabah portakal suyu içiren kadın önemli
20 Yorumla
+1 yılBenim kocam temizlikçi çağır okeyim ama yemeği senin elinden yerim diyor
00 Yorumla
+1 yılİki taraf da biraz bilmeli bence sonuçta aç yaşanmaz jshdb
00 YorumlaYemek yapmayi bilen bir adamla evlensem iyiydi yapmayi bilirim ama sevmem
00 Yorumla
+1 yılEn azından bir yumurta kırmayı bilmek bile önemli oluyor
00 YorumlaTabiki önemli ev kızı olcak evine bakicak yemek yapicak
00 Yorumlaönemlidir her halde aç kalarak oturmaz mi bütün aile😅
00 Yorumla
+1 yılBenim için yemek yapmak el lezzeti çok önemli. Kocama da severek yaparım sevdiği yemekleri.
00 YorumlaAşlçıyla evlen 😀yada yeemk konusunda kabiliyetli biriyle evlen
00 Yorumla
+1 yılçok takan biri değilim şahsen. boğazıma düşkün olmadım
00 Yorumla
+1 yılTabii ki önemli. Akşam işten gelecek evde yemek yok. Sen olsan ne düşünürsün?
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanında yapmasını bilen biri varsa hiç önemi yok.
Yeterki öğrenmeye aç bir eş olsun , istesin.00 Yorumla
+1 yılBenim için çok önemlidir. Ayda yılda bir kez gelen 8 10 misafire bakabilmesi hoşuma gider.
00 Yorumla
+1 yılÖnemli değil ya iki bişey bilsen yeterli erkekler şwhveti sever
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılValla pilav yapamiyorsan kariyerin diploman evlilikte hiç bir işe yaramaz
00 Yorumla Yemek yalnız kalmamak ve seks için evleniyorlar zaten
014 YorumlaYemek temizlik vs bunlar çok önemli değil benim için evlilik bundan ibaret değil
00 Yorumla
+1 yılGelin yemeği ben yaparım siz bulaşıkları yıkarsınız olmaz mı😜🤷♂️🥹
00 Yorumla
+1 yılAhım şahım önemli değil ancak birlikte yemek yapmayı seviyorum ve bana ayak uydurmalı.
00 Yorumla
+1 yılAblam evli , yemekleri eniştem yapıyor. Oradan pay biç... Kompleks yapma bence kendine...
00 YorumlaBi aşcı olmana gerek yok ama biraz bilmek lazim kadinda erkekte ayni sekilde
00 Yorumla
+1 yılKocam yemek yapmayacak da ne yapacak yani? Yemek yapmayı bilmesi lazım.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılHer yemeği dört dörtlük yapılacak diye bir şey yok erkekte eşinin yemek yapmasını ister yani
00 Yorumla
+1 yılBen yemek yapmaktan biktim.. artık yemek yaomayacağım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemek yapamayan bir kadın sevilmeyi hiç hakketmiyor demektir ve o kadına sadece cinsellik için yaklaşır erkekler.
010 Yorumla
Soran+1 yılÜzdü
Cevap sahibi+1 yılPeki bir kadın olarak seni neden tercih edecelim?
Soran+1 yılNe bileyim işte güzelim param var mesela
Cevap sahibi+1 yılGüzellik geçici para el kiri bu gün sende yarın başka birinde 👍 karakterinden haber ver.
Soran+1 yılKarakterim zayıf asdadd
Cevap sahibi+1 yılAllah sana denk birini çıkarsın karşına inşallah 😎
Soran+1 yılAmin
Cevap sahibi+1 yılSende bana böyle güzel dua etsene..
Kendine müzisyen misin?
Soran+1 yılAminnn aminn
Cevap sahibi+1 yılPizza yapabilir misin?
- Yeme & İçme konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılİyi ki ben yemek yapabiliyorum karıya yük binmeyecek
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleski çin atasözü der ki evlenince kocanızın midesini her daim dolu,. t , ş. larını her daim boş tutun.. iyi yemek yapman önemli. ama dediğim de önemli
10 Yorumla
+1 yılHiç önemli değildir efendim. Kalkıp kendisi yapsın. Evlenecek yasa gelmiş ortalama 30 yaşında bir canlı senin yemek yapmanı bekliyorsa engellidir ancak.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 yumurta kırmayı beceremeyip yemek yapmayı bilmiyorsa , bence aldığı nefes bile israf 😂😂. Bu hem erkek, hem de kadın için geçerli bir sebep 😂😂
00 YorumlaKendi arkadaşlarımdan biliyorum bazıları için çok önemli ancak benim için hiç önemi yok. Zaten internet var eşim yerine göre internetten bakıp o şekilde de yemek yaptığı oluyor. Gayette lezzetli, eşimin ellerine sağlık :-)
00 Yorumla- Devamını Gör (95)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat