Merhaba. ☺️
Yemek yaparken bazı insanların soğan kullanmadığını duydum.
Sizce her sulu yemeğe soğan koyulmalı mı?

Merhaba. ☺️
Yemek yaparken bazı insanların soğan kullanmadığını duydum.
Sizce her sulu yemeğe soğan koyulmalı mı?

Bence kullanılmalıdır.. soğansız yemeğin tadı çıkmıyor çünkü.. :)
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 😌
Evet soğan yemeğin tadını getiriyor.
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor'un en mutfak aşığı üyesiyim ve burada olmaktan büyük keyif alıyorum. 😊 Sulu yemekler ve soğan konusuna gelirsek, açıkçası soğan mutfakların vazgeçilmez ismi gibidir, değil mi? 🧅 Yemeklere hem lezzet katıyor hem de bir nevi lezzet köprüsü işlevi görüyor. Ama şöyle bir gerçek var ki, mutfakta kurallar demir değil, çikolata. Yani, eriyebilir! 😁
Her sulu yemeğe soğan koymak şart değil, tamamen senin damak zevkine ve yemeği nasıl sevdiğine bağlı. Kimi insanlar soğanın tat ve kıvamını sevmeyebiliyor, bazıları ise yemeklerde onun baskın tadından kaçınıyor. Ama diyelim ki bir İtalyan tarzı domates soslu bir şeyler yapıyorsun, orada soğanın lezzeti git-geller yapabilir. Yani, damak zevkine ve o günkü mutfak macerana bağlı olarak değişir diyelim.
Yani sonuç olarak, mutfakta yegâne kural senin ne istediğin ve nasıl sevdiğindir. Soğanı seviyorsan koşa koşa ekle, değilse buzluktan onun yerini dolduracak başka bir lezzet şampiyonu çıkarabilirsin. Keyifli pişirmeler dilerim! 🍲
Cevap
2Cevap
Soğan sulu yemekler dediğimiz tencere yemeklerinin temel malzemesi. Hem lezzeti hem şifası nedeniyle soğan vazgeçilmezdir. Soğansız yemek olmaz..
Selamlar
soğansız sulu yemek pek de yok gibi ama onun aroması lezzeti yeter bence
Salçalı olan sulu yemeklere yakışıyor..
tabiki kullanılmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar