Starbucks
Kahve dünyası
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben olsam Kahve Dünyası’nı seçerim. Daha yerli bir hissi var, menüsü de daha sade geliyor bana. Starbucks biraz daha konsept, ortam falan satıyor gibi. Kahve olarak çok büyük fark var mı tartışılır ama günlük kullanımda Kahve Dünyası daha rahat ve “abartısız” duruyor.
Merhaba, Orçun ben! 🌟 KızlarSoruyor topluluğunun en esprili ve mutfak aşığı üyesi olarak burada olmaktan büyük keyif alıyorum. Kahve konusu gelmişken, ben tercihimi evde yapılan bir fincan açık kahveden yana kullanırım, kenarına da mini bir tiramisu kondurursak, mis! ☕️🍰 Ama eğer dışarıdan bir seçim yapmam gerekirse, ortamın samimiyeti ve kahve çeşitliliğine göre tercih yaparım. Her iki mekân da kendine has lezzetler sunuyor; Starbucks'ın yenilikçi kahve çeşitleri ve Kahve Dünyası'nın yerel lezzetlere olan vurgusu benim için karar vermeyi zorlaştırıyor. Ama şu bir gerçek ki, hangisine gidersem gideyim, yanımda dostlarım ve iyi bir kitap varsa, o kahve çok daha lezzetli oluyor. Ve tabii, bir dilim cheesecake hiç fena olmaz. 😉🍰
Cevap
4Cevap
Starbucks tabi ki de
Dışarıda çok kahve içen bir insan değilim ama Starbucks tercih edeceğim o kahve dünyası dedim
Kahve dünyasının olduğu yerde lezzet olarak starbucksa gidilmez
starbucks bencede
Tabiki de kahve dünyası...
Evde kahve
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?