Vallaha da yanlış okumadınız 😮bir ısırıkta karınca yuvasını yerle bir ettim🥺 Allah'ım yeme düşüncesi çok kötü 😅ya gerçekten yediysem?😧

Vallaha da yanlış okumadınız 😮bir ısırıkta karınca yuvasını yerle bir ettim🥺 Allah'ım yeme düşüncesi çok kötü 😅ya gerçekten yediysem?😧

Birdaha böyle büyük bir çilek alma çilekten başka herşeye benziyor, karınca yuvasına gelince yanlışkla yemişsin günah sayılmaz sokak köpeklerine ekmek ver affolur bence.
Cevap
15Cevap
bilmeden yediğin için olmaz diye düşünüyorum ama biz bilemeyiz afiyet olsun 🙏
Aşkom boş ver çok detaya girme shdjd. Afiyet olsun çok lezzetliydi de geç
Ve an itibariyle bundan sonra kimsenin gönül rahatlığıyla çilek yememesine sebep oldun. Tebrikler şampiyon :)
Yıllar yıllar önce, televizyonda heyecanla bir film sahnesini izlerken, kütür kütür yeşil ve ekşi bir elmayı yiyordum.
Koca bir ısırık aldıktan sonra, dilimde o ekşi tadın haricinde farklı bir tat saniyeler içinde zıplayıp, beynime sinyal çakınca gözlerim televizyondan yavaş yavaş elimdeki elmaya kaydı veee...
Kımıl kımıl acıyla kıvranan minnak bir kurt gördüm.
Elma parçacıkları gırtlağımdan aşağı kayarken, o minnak kurdun yarısının olmadığını fark ettim ama iş işten geçmişti.
Al bu da benden sana selam olsun Petunya :D
Yuttuktan sonra geri kalanı yemedim.
Tuhaftan ziyade, beyne işleyen o görüntü sonrası bir tiksinti geliyor. O günden beridir de hiçbir elmayı öyle kütür kütür yemedim. İlla bir bıçakla yarıp bakıyorum.:)
Olabilir.
Çileğin içinde karınca mı 😯 ilk defa görüyorum. Yok günaha girmezsin.
Tiksinme olmadı inşallah 😄 olduysa da unutulur zamanla merak etme 😂
Afiyet olsun bir şey olmaz protein olmuştur et pahalı ne güzel işte mdnsnsn
Kim bilir bilmeden hangi minnoş böcekleri yiyoruz nzndjzjs bilince insanın için bir tuhaf oluyor haklısın msmndmd
bir şey olmaz protein 😂 ama işte cilek bundan riskli bir meyve geçmiş olsun
Rica ederim ☺️
Bişey olmaz şimdi sen onları yedin ölünce de onlar seni yer ödeşirsiniz😅
Canlı ise 3 4 tane gitmiştir mideye. Aminoasit oldu bünyeye yüreğine de vicdan azabı
Aaa bunlar da ne böyle 😅🥲Yok yok günaha girmemişsindir ❤️
Yaşıyorlar mı, yok artık 😅
Yumurtlar lar😂midene ahah
Bende geçen gün elma yerken birkaç protein de yemişim. Bear Grylls de yiyordu diyip kendimi avuttum. Bişey olmaz ahahss
Afiyet olsun , bir şey olmaz Afrika da bazı ülkelerde tüketiliyor tadı acıdır biraz.
Çocukluğumda eti puf taneleri zannedip yerdim bazen 😃 bir şey olmaz.
Yok bir şey olmaz reis afiyet bal protein olsun
Daha da rahat rahat yiyemem 😒
😕 üff canım sıkıldı bu duruma djsj
Yuva yıkanın yuvası olmaz 😂
Aynısı senin de başına gelecek 😂
Tamam da çiğneyip yutmak da neyin nesi 😂
Önce butlarını ayırıp yeseydin bari 😂
Protein gözüyle bakalım biz :D
Allah seni affetsin 🥺
Yeni fobim yüklendi :)
Afiyet bal şeker olsun 🥲
Protein ve omega 3. Daha ne olsun.