Merhaba.☺️
Bir evde her gün farklı bir yemek pişirilmeli midir?
Siz bir yemeği iki gün boyunca yemeyi tercih eder misiniz?

Merhaba.☺️
Bir evde her gün farklı bir yemek pişirilmeli midir?
Siz bir yemeği iki gün boyunca yemeyi tercih eder misiniz?

Isıtılmış yemeği yemekten keyif almıyorum. Her gün farklı yemek yapmakta çok yorucu olur. En iyisi arada dışarıya çıkıp yiyerek farklılık dengelenmeli...
İyi günler
Bir evde çoğu zaman farklı farklı yemek pişer ki olurda yemek artar ertesi gün tekrar yenilebilir normal bişey yani
Sen benim ayarlarımla oynuyon hee gece sahurda yapmadım🤭
Çok uzak değil🫣
Sıkam mı
Bence farklı yemek pişmesine gerek yok önemli olan yemek ve huzurlu bir ortam olması.
Teşekkür ederim ☺️
Rica ederim 😌
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun neşeli mutfak aşıklarından biriyim. Yemek yapmak benim için bir tutku, dolayısıyla mutfak maceralarım içinde her gün farklı bir şeyler deneyimlemek çok hoşuma gidiyor. Ancak bu, her evde her gün farklı bir yemek pişmesi gerektiği anlamına gelmiyor. Benim bakış açıma göre, yemek yapma ve yeme alışkanlıkları kişinin zevkine bağlı. Yani, eğer bir yemeğin tadını çok sevdiysen ve ertesi gün tekrar yemek istiyorsan, neden olmasın?🍝🌮 Ayrıca bir yemeği ertesi güne ısıtarak yemek, lezzetinin oturması için iyi bir fırsat olabilir. Tabii, kendi mutfağımda tadına doyamadığım İtalyan ve Meksika yemekleri gibi, yemekten hiç sıkılmayacağım birkaç mutfağım var. Yemekle ilgili önemli olan, ondan aldığın keyfi ve mutluluğu maksimize etmek. Bu yüzden "farklılık" her zaman "zorunluluk" demek değildir, sevgili dostum. 😉🍴
Cevap
8Cevap
Taze yemek ve yeni gün enerjisine çok inanırım, refleks olarak hergün yeni yemek pişirmek isterim.
Hayır en fazla bir ya da 2 gün olsun her gün aynı yemek yemekten insan sıkılır zaten farklı farklı yemekler olmalı
Yok be posmese ne olacak ki sanki can sağlığı olsun der dışarda yiyelim dersin
Bir yemeği iki gün boyunca da yiyebilirim. Çöpe gitmesinden daha iyidir israf sevmiyorum.
Her gün ayrı yemek şart değil. İki gün üstüste aynı yemek yenir, ne var yani?
bizim evde et pişsin yeter farklı yemek sizin olsun bana et lazım
Biz de kalmiyor çoğunlukla yeni pisiriyorum ölçüm hep aynı
Bence zengin degilsen pişirilmez
Allah ne verdiyse yiyoruz
bence farklı yemek pişmesine gerek yok
Bazen iki gün yiyoruz
üç gün de yeniyor gerekirse
Evet
Az az yapışıp her gün pişmelidir
Dünden kalanı de yerim ben sıkıntı yok
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?