+1 yılBazılarının güncel düşüncesi "hayır kadın yemek yapmayı bilmek zorunda değil" şeklinde olabilir fakat ben öyle düşünmüyorum. Ki zaten erkeklerin neredeyse hepsi de böyle düşünmüyor benim gibi düşünüyor. Bana göre bir kadın yemek yapmayı bilmeli hatta "lezzetli yemek yapmayı" bilmeli. Bir kadını kadın gibi gösteren faktörlerden birisi de budur çünkü. Ben iyi yemek yapabilen kadını daha da kadınsı olarak görürüm. Yemek yapmayı bilmek tarihte hep kadının temel işlerinden birisi olmuştur. Üstelik kadını kadınsı gösteren en güzel örneklerdendir.
03 Yorumla- +1 yıl
Tüm samimiyetimle söylüyorum ki yemek yapmayı bilmeyen bir kıza bilinçaltım ister istemez eksi puan yazar. İyi yemek yapmayı bilen kadın ise daima artı puandadır erkeğin gözünde. Baş tacıdır bana göre. Yani belki bu çok da fark edilmiyor ama kadın yemek yapmayı bildiği vakit kocasının gözünde inanılmaz değer kazanıyor. Yemek yapmak için verilen zahmet e kat kat değecek derecede değer kazanıyor erkeğin gözünde 🙂
- +1 yıl
senden eksi puan almak onurdu
- +1 yıl
Sen kimsin ki! benim karım benden artı veya eksi puan alacak sana noluyor? Karımı mı kıskanıyorsun 😂😂
En İyi Cevaplar
+1 yılBir insan hep dışardan yemek yiyemez. Bilmiyorsa da internet elinin altında. Bı defter kalem alıp not alıp deneme yanılma yöntemi ile öğrenebilir. Hadi ordan da mı olmadı. O kadar mı kötü durum, kursları var bunun. Bir sıcak çorba bir taş yemek olmadan hayat mı geçer ya. Yemek yapmayı bilmemek bı bahane değil. Herkes sonradan öğreniyor. Doğuştan yüklenmiyor bu bilgi
00 Yorumla
- Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBilmiyorsa, "bilmiyorum, yapamıyorum" dememeli. Öğrenmeli bu sadece kadınlar için değil, erkekler için de hatta belli bir yaş üstün de çocuklar için de geçerli... kursları var, İnternet de videolar var, kolay basit pratik tarifler var denenmeli insanlar bunu hobi olarak yapıyor eğlenceye dönüştürülmeli. "Bilmiyorum" yok. "Öğreneceğim" var
00 Yorumla
Bilmeli, bilmiyorsa ve yapamıyorsa sadece bir bahanedir gözümde.
Yağ, soğan ve salça üçlüsüne ne katarsan kat yemek oluyor. Ayrıca internette videolu ve o kadar detaylı yemek tarifleri var ki onlara bakıp hala yemek yapamamak mümkün değil.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Ben Orçun, KızlarSoruyor'da vakit geçirmeyi gerçekten çok seviyorum, özellikle de mutfaktan konuşulduğu zaman! Şimdi, bu soruya gelince, yemek yapmanın kadın ya da erkek meselesi olmadığını düşünüyorum. Düşünsene, ben bir erkek olarak mutfakta vakit geçirmeyi, yeni tarifler denemeyi bayılıyorum ve bence herkes en azından temel birkaç tarifi öğrenmeli. 🍳 Akşam yemeği için bir pizza mı döndü? Ya da makarna sosu mu yapıştı tabana? Endişelenme! Bunlar hepimizin başına geliyor. Yemek yapmayı bilmeyen biri için söyleyeceğim; hayat bir macera, mutfak ise bu maceranın neşeli bir parçası. 🌮🍝 Kim bilir, belki sen de benim gibi bir gün mutfakta kaybolup, en sevdiğin yemeği ustalıkla yaparken kendini bulursun. Hem, bir şeyi bilmiyorsan öğrenmek için buradayız, değil mi? Yani, yemek yapmayı bilmemek kimsenin dünyasını yıkmasın. 😉
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
- Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır bilmesine gerek yok ben yemek yapması için evlenmiyorum
00 Yorumla
+1 yılEvi ayakta tutan kadındır, illa mükemmel olacak diye bir şey yok ama bilmeli. Eşi de yardımcı olmalıdır, hele ki kadının zorlandığı yoğun olduğu dönemlerde. Yani hali ile bence erkekte yemek yapabilmeli kısıtlı da olsa. Sadece şunu kadın yapmalı vs. diye bir şey yok, evet fıtrat gereği kadının evdeki yükümlülükleri bellidir, erkeğin bellidir. Mutlu ve huzurlu bir yuva için bu dengeyi iki tarafta birbirleri ile güzel bir şekilde paylaştırarak koruyabilir. Ki peygamberimizde eşine sürekli yardım ettiği birçok kaynakta belirtilmiş.
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖğrensin şekerim kimse doğduğunda öğrenmiyor ayrıca yemek yapmayı bilmek temel ihtiyaçtır bu birine yemek yapman için değil kendine de pişirebilmen kendi karnını doyurabilmen için bilmek şart yapa yapa iyi kötü derken öğrenirsin internette her şey var
20 Yorumla
+1 yılBilmeli. Bir erkek de yemek yapmayı bilmeli. Yapıp yapmamak kendi tercihi ve durumuna bağlı ama bir gün kendine bakmaya mecbur kaldığında her birey yapabilmeli. Mecbur olursa diye yapabilecek kadar bilmeli.
20 YorumlaYeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Bunun cinsiyet ile alakası yok bence herkes öğrenmeli hazira dağ dayanmıyor, her şey pahalı.
Ve hayat müşterek gerekirse erkekler de öğrenmeli.
Hastalık olabilir, ise gitme durumu olabilir.10 YorumlaBir kadın değil bir insan yemek yapmayı bilmeli. Kadın ya da erkeği yok bunun. Hayatta kalmak için beslenmek zorundaysak en azından karnımızı doyuracak kadar yemek yapmayı bilmemiz gerekiyor.
20 Yorumlaöğrenir
becerisi yoksa da yapacak bişey yok, zamanla illaki gelişir, mühim olan denemesi, deneme yanılma olmadan pes etmesin herşeyi yapabilir bir insan03 Yorumla
Soran+1 yıldenemiş ama olmamış
+1 yılBen evleneceğim adama bilmiyorum dicem bakalım napcak. Bilmese de olur bence ama ben alemin yemek öiresını aktarmak istiyorum oğlum da olsa öğrenecek o kadar.
10 YorumlaPek fazla birsey bilmesine gerek yok yumurta kırabilmeli hazır çorba karistirip pisirebilmeli kısacası hayatını devam ettirebilecek kadar bilmesi yeterli. YouTube da çok güzel tarifler var ben bilsem de sürekli ordan açıp bakarım mutlaka zamanla aşılabilecek bir sorun yemek yapamamak.
13 Yorumla- 1 yıl
Sen biliyon mu yapmayı
- 1 yıl
Kocan yerde bari güzel mi yapiyon yemekleri mühim olan bu
+1 yılBilmeli. Kadin yemek yapmayi bilmeli arkadaş. Eve geldiğimde yemek olmalı evde. Yorgundur yapamaz. Anlarsın.. calisiyordur yorgundur yapamaz.. Ama evdeyse yemegi yapmali.
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bilmese de olur fark etmiyor ama her insan yemek yapmasını bilmelidir bana göre, ben bedensel yürüme engelliyim ama bu halimde bile yemek yapmayı öğrendiğim oluyor bazen tatlı da öyle 😂
00 Yorumla
+1 yılBir “kadın” dan ziyade her insan evladı kendini idame ettirecek yaşamını sürdürecek kadar yapmayı bilmeli.
Kız olsun veya erkek olsun bu kişi, her zaman yanınızda size yemek hazırlayan birini bulamazsınız.
Benim gördüğüm adamlar var karısı iki gün yatılı akraba ziyaretine gitse açlıktan ölür üstüne bir de evi yakar.
Niye siz beş yaşında mısınız?
Kendine bakacaksın arkadaşım.00 YorumlaAç mı kalayım ben bileceğim tabii 😂 yemek yapmak zor değil zaten internet var sağolsun şef bile olursun şimdi mesele lezzetli yapıp yapmamakta. 😌
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 885 cevap paylaştı. Bilirse güzel olur önce kendi başının çaresine bakması için, sonra ilerde çocuklarina güzel yemek yapabilmesi için özgüvenli olmak, sağlıklı beslenmek için bilmeli bence.
00 Yorumla
+1 yılBir erkeğe, çalışmalı mı? gibi bir soru..
Sizce her erkek çalışıp para kazanmalı mı? Rızkını temin etmeli mi?
10 YorumlaYani bence erkeği kadını yok herkes karnını doyuracak kadar bir şeyler yapabilmeli, dışarıya bağlı kalmak istemiyorsa.
00 Yorumlaİnternette en ayrıntısına kadar yazan tarifleri bir araya getirmeyi bilmeyen s*l*ktır diye düşünüyorum.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılBen sadece kendi sevdiğim yemekleri biliyorum, kimse bilmek zorunda değil ama kendisi için öğrense iyidir tabi
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılyemek yapmayı bilmeyen kadının dengi çalışmayan para kazanmayan bütün gün evde oturan erkektir
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, bilmiyorsa öğrenir, öğrenmezse dışardan söyler 😂 herkes her şeyi yapmak zorunda değil. Zaten bilmeyen insanlar daha şanslı olur
00 Yorumla
+1 yılBence evet kadın erkek herkes bilmeli ihtiyaç anında yemek yapabilmeli ve bence çok basit bişey aslında ve zevkli
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKadın olsun, erkek olsun herkes bilmeli. İnsanlar tek başına yaşayabilmeli, ayrıca herkes öğrenir yemek yapmayı, internetten baka baka yine yapar
00 Yorumla Bilmeli tabii ki de kendi için bilmeli milletin adami için öğrenmemeli yemek yapmaktan anlamiyo veya beceremiyo da olabilir
03 Yorumla- +1 yıl
Sen biliyor musun
- +1 yıl
Hamarat kadınları bende seviyorum
Bilse güzel olur fakat bilmiyorsa öğrenmek için çabalasa güzel olur. Bilen varsa bilmeyene öğretmeli.
00 Yorumla
+1 yılBilmese de olur sonradan da ogrenilebilir bazen. Ama yemek yapan, iyi yemek yapan kadinlar çok önde
02 Yorumla
Soran+1 yıl🥹🥹
- +1 yıl
Ne diyon
Bilmeli. Kendisi için de bilmeli, ille eşi için değil
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru 😓
Kadın yemek yapmak zorunda değil. Erkekte bilmeli, kadın da.
03 Yorumla
Soran+1 yılbilmezse
Soran+1 yılerkek yapsa
Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. insan sırf kadın olduğu için değil, aç kalmamak için yemek yapmayı bilmeli.
10 YorumlaYeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bilmek zorunda degil bence yemek yapmak sadece kadının görevi de degil
12 Yorumla- +1 yıl
Başka derdin var mı? Erkek hem gidip akşama kadar çalışacak hemde eve gelince yemekmi yapacak, yok öyle bi dünya
- +1 yıl
aspendosS06 o sırada hem sabahtan akşama kadar çalışıp hem yemeği hem de ev işlerini yapan kadınlar :D ikiyüzlülük..
+1 yılEvlenmeyi düşünmese dahi, yemek yapmayı bilmeli. Birey olup, kendi kendine yetebilmeyi öğrenmeli.
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorsa internet kullanmayı bilecek paso dışarıdan sipariş
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 hahah
- +1 yıl
Yaniii başka seçenek yok yapıştır siparişi gelsinnnnnn
- Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYemek yapmak kadına özgü değildir. Aşçılar genelde erkek iken yani.
01 Yorumla
Soran+1 yıldimi 😄
+1 yılNe gerek var canım sadece çocuk dogursun yeter. 10seneye kalmaz onu da erkeklerden beklersiniz
00 Yorumla
+1 yılBilmeli tabiki erkeğinde kadınında cinsiyetlerine özel yetenekli olduğu konular var
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖğrenmek zor değil ben bile erkek halimle biliyorum yani
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılKadın olarak ayırmamak lazım herkes bilmeli.
00 Yorumla
+1 yılAçlıktan ölmek istemiyorsa öğrensin bi zahmet
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBilse güzel olur fakat bilmiyor diye de olmaz demem çünkü ona öğretecek bir hocası var.
00 Yorumla
+1 yılSadece kadın değil erkek de yemek yapmayı bilmeli çünkü yemek yapmak sadece kadının görevi değildir.
00 Yorumlaİnsan olan herkes bilmeli. Beslenmek temel ihtiyaç sonuçta.
00 YorumlaEvet bilmeli ama kadın olduğu için değil. Herkes bilmeli çünkü gerekli bir şey bu.
00 Yorumlatabiki
erkek de hasta eşine en az bi çorba pişirmeyi bilmeli00 YorumlaBilmeli bilmiyorsa öğrenmeli zor iş değil.. sonuçta hergun hergun de dışarıdan yenmez
00 Yorumla
+1 yılTabii ki kadın dediğin yemek yapmasını bilecek gerçi bu devirde erkek de yemek yapmazsın biliyor
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadın yemek yapmayı bilmeli 👍 bilmiyorsa adamın ocağına incir ağacı dikilir nolucak 😂
00 Yorumla Bilmeli. Bana keyifle yemek yapan kadın çok seksi geliyor. Onun tanında olmayı da o an seviyorum.
00 YorumlaKadını bırak her insan yemek yapmayı bilmeli. Hayatta kalma yeteneği bir yerde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece takılırsın gezersin sonra evine geri yollarsın Özellikle ciddi dusunen bir erkek için ciddi bir eksi
10 Yorumla
+1 yılBen 27 yaşındayım bende tam Bilmiyorum bu bir eksiklik değil öğrenmek isteyen ogrenir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu dünyada güzel olmaktan başka yapabildiğiniz 2-3 şey var zaten. Onları da kaybeder ya da vazgeçerseniz, ne işe yarayacaksınız?
115 Yorumla- +1 yıl
Bu çok ağır olmadı mı. sen kadınların gücünü henüz kesfedememis birisin. Kadın isterse...
- +1 yıl
Sana bin tane sayardim yapabilecegimiz seylerden. Ama gereksiz.
Cevap sahibi+1 yılÜzgünüm ağır değil. Gerçeği söylüyorum. İş hayatında mesela kadının olmazsa olmaz olduğu bir rol var mı?
- +1 yıl
Şu zihniyette biri inşallah kısır falandr da üreyemez 🤮
Cevap sahibi+1 yılYa saçma sapan saldırıların gerçeği değiştirmiyor. Bak daha konuşup fikrini savunamıyor, saldırıyorsun. Konuşmayı bile beceremiyorsun yani 🤦♂️ Hoş sen istisnasın.
- +1 yıl
Yormayın açikca belli. Konuşsam anlamayacagn yere nıe kendimi yorim ki bu zihniyetkn anlamayacag da belli
- +1 yıl
@1siyahaşkına Kadınlar güçlüdür evet. Bu erkekler güçsüz ya da aciz, istediğini yapamaz demek değil ama.
Cevap sahibi+1 yılYormayayım evet, ne olursa olsun haklı olamayacağını iyi biliyorsun. O yüzden boşuna birbirimizin vaktini almayalım.
- +1 yıl
@Emorbey082 öyle diyen yok zaten. Öyle diyenin amacı farklıdır ki erkeğin ne derece ağır işlerde calistg neler yaptg ortada kör dglz ama bu kadınların aciz ise yaramaz olduğunu da göstermiyor
- +1 yıl
@1siyahaşkına Tamam zaten onu diyen yok.
- +1 yıl
Güzel olmaktan başka 2-3 şey var zaten onu da yapmazsanz ne ise yarayacaksnz diyen vasatlar var hatırlatırım
- +1 yıl
@1siyahaşkına e ona bakarsak geçen de yorumlarda birisi şunu dedi: erkekler dünyaya kadınlara hizmet etmek için geldi başka neye yaratacaklar.
Diyeni de gördüm hani. - +1 yıl
Vasat insanlardan mantıklı cümleler beklems. Fikri neyse zikri de odur basit insanlarn. Akıllı insan neyin ne oldgnu biliyor görüyor
Cevap sahibi+1 yılKendi yorumunuzu altında tartışın.
Cevap sahibi+1 yılHala hakaret ediyor 🤭 Çünkü fikri yok. Sadece karşı durmalıyım diyor. Ne söyleyeceğini de bilmiyor. Sadece hakaret 🤭 Hadi canım mutfakta bulaşıklar birikmiş hadi.
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabiki de bilmeli. Yemek yapamayan kızı babası sevsin.
016 Yorumla
Soran+1 yılya ama 😭 dizilerde erkekler yapıyor
Cevap sahibi+1 yılSen de dizilerdeki kızlar gibi güzel değilsin ama o nasıl olacak? Sen afra saraçoğlu musun?
Soran+1 yılgüzellikle ne alakası var ki? dizilerde yemek yapılan tüm kızlar güzel mi? Ferit Seyrana yemek yaptı da haberimiz mi yok?
Cevap sahibi+1 yılSiz köle istiyosunuz eş değil. Sabahtan akşama kadar çalışalım sonra gelip yemeği de biz yapalım. Ne güzel İstanbul be.
- +1 yıl
Herkes kendi yemeğini kendi yapsın
Erkekler beceriksiz mi yemek yapamıyor abi
Soran+1 yılKadın çalışır erkek yemek yapar. Roller değişebilir bence
Cevap sahibi+1 yılBenşm top olmaya niyetim yok. Karısını çalıştırıp evde yatan erkek olur mu?
- +1 yıl
Abla boş ver şu erkoyu boş bol konuşuyor
- +1 yıl
Boş*
Soran+1 yılyatmasın ev işleriyle ilgilensin. bunu yapan erkek neden top olsun ki
- +1 yıl
Ego için eşini çalıştırmak istemiyor
Psikolojik olarak bu kendini yetersiz gördüğü içindir
Cevap sahibi+1 yılGeldi eşitlik diye ağlayıp, aldığı haklarla erkeklerin belasını s/ken feministler
- +1 yıl
Hak çünkü kendi ağzın ile söyledin
- +1 yıl
Ağlama
- +1 yıl
Erkek haklı karısını çalıştırıp evde duran erkek top oğlu toptur✍
- +1 yıl
o sırada sabahtan akşama kadar çalışıp yemeği de temizliği de ev işini de yapan kadınlar :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvlenmeyecek mi bu kadın?
Nasıl doyuracak eşini çocuklarını yemek yapmayı bilmeden?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilmeli erkekler de bilmeli herkes herşeyi bilmeli öğrenmeli
10 YorumlaMümkünse tüm insanlar yemek yapmayı öğrensin. Tuvalete gitmek nasıl ki temel bir ihtiyaçsa yemek yapmayı bilmek de önemli yaşamsal faaliyetlerimizden biri.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bilmeli. Erkekler yemek seviyor, ve ben de erkekleri mutlu etmeyi severim. Kocam çocuklarım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYemek yapamayı bilmeyen kadın beni alsın nikahına ben yaparım ona
05 Yorumla- +1 yıl
Ben bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılEee alacak mısınız beni😱🫣
- +1 yıl
He altın da takacağım
Cevap sahibi+1 yılYok ben elmas isterim
Cevap sahibi+1 yılKurslara gidin ücretsiz öğrenirsiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi düzenli seks yapsın ve benimle aynı statüte geliri olsun yeter, yemeği ben yaparım.
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen Atatürkçüyüm bekaret aramam. Zaten bakire kadınlar , genelde Atatürkü sevmeyen dinci oluyor. Olabildikçe az kullanılmış isterim. Kariyeri, bu yüzden önemli. Benim gibi kariyer sahibi olmalı ki benimle severek evlensin ve kariyer sahibi kadın sadece sevdiği adamla birlikte oluyor; vasıfsız kadınlar gibi her önüne gelenle yatmıyor. Bu yüzden evlilikte kariyer , sadakat ve iyi seks yapması; bakire olmasından çok daha önemli..
Cevap sahibi+1 yılBir de kariyer sahibi kadını, bozmakta kolay. Zira vasıfsız ev kadınları gibi, sömürmüyorlar
Cevap sahibi+1 yılAklı olan ev hanımı ile evlenmiyor artık
+1 yılbence bir insan bir yemek yapmayı bilmeli erkek ve ya kadın meselesi değil yemek yapmayı bilmek önemli
00 Yorumla
+1 yılHayır bilmek zorunda değil hem temel ihtiyaçlarını karşılamak erkeklerin de zorunlu görevidir o zaman onlar da bilsin
00 Yorumla
+1 yılBilmese de olur çok önemli bir şey değil bence
00 Yorumla- Devamını Gör (99)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler