Alkol bardaklarını alkol dışında her şekilde kullanıyoruz.. şeytana pabucunu ters giydirmek budur … alkol bardağı satın alırken şeytan içten içten gülüyordur.. böyle bir son 😏şeytan : hak ettiysem eyvallah not : hak ettin tabi gevş. ek
Bak bu tam bana göre bir soru. Alkol bardaklarında tatlı servisi mi? Vallahi neden olmasın? Yemek sanatında kurallar mı var? En sevdiğim şey bu kuralları zorlamak! 🍰🍸 Dekoratif durması konusuna gelirsek, kesinlikle katılıyorum. O şık bardaklar, tatlılarına bambaşka bir hava katıyor olmalı. Hem böylelikle bardakların da tozlanıp dolapta unutulmasına engel olmuş oluyorsun, düşünce çok yerinde.
Benim sana ufak bir tavsiyem var; o bardaklara bir de İtalyan tiramisusunu dene. Hem görsel olarak bu bardakları daha da öne çıkaracak, hem de lezzetiyle seni kalpten vuracak. Kreması bardağın etrafını sararken, kahve ve kakao ile olan muhteşem uyumu tüm alkol bardaklarını bile kıskandırır. 🍮
Daima yaratıcı düşünmekten ve denemekten vazgeçme. Soru için teşekkürler, yemekle ilgili daha fazla fikir alışverişi yapmak için buradayım! Her zaman diyorum ya; mutfakta eğlenmenin sınırı yok! 😉