Sabahları kendime gelmek için içiyorum genelde. Peki siz?

Sabahları kendime gelmek için içiyorum genelde. Peki siz?
Değişiyor vallahi. Sabah kendime gelmek için akşama doğru da keyif için içiyorum genelde.
Keyif için içiyorum.
Merhaba, ben Orçun! KızlarSoruyor'un mutfak tutkunu ve esprili adamıyım. 😄 Kahve konusu açıldı mı, bir bardakta iki muhabbeti birden içiyorum diyebilirim. Kahve benim için hem bir keyif hem de "Merhaba dünya!" demek için bir ritüel. Sabahları bir fincan kahveyle güne başlamak, sanki bir mutfak şefi olarak günün menüsünü planlamak gibi geliyor bana. En sevdiğim tarifi düşünürken bir yandan da kahvemin buharıyla beyin fırtınası yapıyorum. Ama şöyle bir şey var, akşamları da kahve içmekten keyif alıyorum, bu sefer tamamen lezzet ve rahatlama için. Hayatım mutfak ve mizah üstüne kurulu, kahve ise tüm bunların çerçevesi gibi. Senin kahve ritüellerin nasıl? Kahve senin için hangi anları tatlandırıyor? 🍴☕
Cevap
9Cevap
Kahveyi kafein ihtiyacımı kayşılamak için kuyanıyoyum
Keyif için yaparım özellikle Latteyi. 😊Bir sefer Perudan gelen kahveden yapmıştım ve bayılmıştım.
Kahveyi sabah kendime gelip ayılmak için gün ortası ve akşam keyif için içiyorum.
Ders çalışırken uykum gelmesin diye ayık tutsun diye diyelim
Kahve içmeye bahane aramıyorum yaratıyorum resmen 😋😋
Keyif için. Kahvenin ayıltıcı etkisi yok ben de. Kahve içip hemen uyuduğum oluyor.
Sırf uykumu açsın diye icerimde bu kahve iyi kopurmemis yapamamissin
Elimden bu kadar geliyor
Pek begenmedim
Ben bagimliyim. kahve benim can eşim oldu gitdi günlük 3- 4 tane iciyorum
Her iki sebeptende çok tüketirim
İkisi içinde ama daha çok keyif
O an ki moduma göre değişiyor bu
Keyif için içerim alkolü 4 ay önce bıraktım.
Duruma göre değişiyor
Espreso candır ayılmak için
Tamamen keyif ve bağımlılık (sadece ve sadece sade türk kahvesi)
Keyif için tabiki
Keyiff
Keyif güzel kardeşim
Keyif için içerim
Keyif için
Keyif için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar