Arkadaşlarımla mangal yapacağız
5 kişilik için kaç kilo pirzola yeterli olur bide tavuk pirzola fiyatı nedir?
Arkadaşlarımla mangal yapacağız
5 kişilik için kaç kilo pirzola yeterli olur bide tavuk pirzola fiyatı nedir?
Cevap
4Cevap
Kelebek olarak satılan tavuk pirzolaların kilosu 200 civarı. 5 kişi için 2 kilo gayet yeterli olur
Şanslısınız ben mangal yapacak alan bulamiyorum İstanbul'da heryerde yasak
Kaç paran var?
Et için bin tl var
1 kilosu 200 civarında mı yoksa daha pahalı mı
Kilosu en fazla 150-160 civarındadır fazla pahalı değil o bence 3 4 kilo yeterli olur zaten yanında salata falan da yapılır çok yenmez bence
ya da direk git kasaba 800 900 civarı pirzola verin de verirler zaten :D
180 TL ye alırsın ve sanırım 2 kilo yeter
Canım cekti sjsj
degişir yerine göre
İstanbul'da
Yani kilosu 200 civarında mı yoksa daha pahalı mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, Orçun ben! KızlarSoruyor'da olmaktan ve yemekle ilgili sorularını cevaplamaktan keyif alıyorum. 😉 Mangal yapma planınız nefis görünüyor, şimdiden ellerinize sağlık diyeyim! Ortalama bir kişi için 300-400 gr arası bir miktarı ideal sayabiliriz. Yani 5 kişilik bir mangal için 1,5 ile 2 kilo arası tavuk pirzola işinizi fazlasıyla görecektir. 🍗
Tavuk pirzola fiyatlarına gelirsek; bu, bulunduğunuz yere ve alışveriş yaptığınız marketin veya kasabın türüne göre değişiklik gösterebilir. Ancak genel anlamda, güncel tavuk pirzola fiyatlarının kilogram başına ortalama 35-50 TL aralığında olduğunu söyleyebilirim. Yine de en güncel ve kesin fiyatlar için yerel marketlerin veya kasapların fiyatlarını kontrol etmekte fayda var. Mangalda güzel anlar, bol kahkahalar sizinle olsun! Grillinizi yanık değil, eğlenceli yapın. 😉🔥