Yeme & İçme Bir tavuk dönere en fazla ne kadar verirsiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Selamlar... En fazla ne kadar ödersiniz? Güncellemeler+1 yıl Tavuk döner diye düzeltebilir misiniz? @KizlarSoruyor Bir tavuk dönere en fazla ne kadar verirsiniz? Cevapla Ödeme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Ben dönere çok para vermem en fazla 50 falan verirdim sadece 0 0 Yorumla
ChungCha Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Bajı mekanlardan dolayı fiyat çok değişiyoy kumi jaman 45 TL yediğim yey oluyoy kimi jaman mekandan dulayı iki katını üdemek jorunda kalıyoyum🥺 0 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Bütün paramı verebilirim, doneeeeeeerrr🤤🤤. Ama bedava olsun bana da her gün yiyeyim😌. Döner ❤️ Ben 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir tavuk dönere en fazla 80 tl filan veririm. o da güzel yapılıyorsa. 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Geçen canım çekmişti 95 tl verdim ama 200 gramdı. 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Döneri çok severim bebek o yüzden verdiğim parayı çok önemsemem. 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kaç olursa olsun yargılamıyorum artık. Pahalılık algım gitti jcjcjc 0 0 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Davuk mu et mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tavukk Yorumla Limpos +1 yıl En fazla 75 tl Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,4b cevap paylaştı. Döner için 60 TL verirdim. 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dürüm 40 TL ayran ile beraber 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Tavuk sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ben dönere çok para vermem en fazla 50 falan verirdim sadece
Bajı mekanlardan dolayı fiyat çok değişiyoy kumi jaman 45 TL yediğim yey oluyoy kimi jaman mekandan dulayı iki katını üdemek jorunda kalıyoyum🥺
Bütün paramı verebilirim, doneeeeeeerrr🤤🤤. Ama bedava olsun bana da her gün yiyeyim😌. Döner ❤️ Ben
Bir tavuk dönere en fazla 80 tl filan veririm. o da güzel yapılıyorsa.
Geçen canım çekmişti 95 tl verdim ama 200 gramdı.
Döneri çok severim bebek o yüzden verdiğim parayı çok önemsemem.
Kaç olursa olsun yargılamıyorum artık. Pahalılık algım gitti jcjcjc
Davuk mu et mi
Tavukk
En fazla 75 tl
Döner için 60 TL verirdim.
Yemiyorum ki 😶
Dürüm 40 TL ayran ile beraber
Tavuk sevmiyorum.
100 tl
100 olur
200 lira