Merhaba.☺️
İftar yaparken mutlaka çorbayla mı başlarsınız yoksa sizin için olmasa da olur mu?

Merhaba.☺️
İftar yaparken mutlaka çorbayla mı başlarsınız yoksa sizin için olmasa da olur mu?

Merhaba
zaten saatlerce oruç tutarak aç kalınıyor başlangıç olarak çorba hazmı kolaylaştırır ayrıca miğdeyi yormadığını düşünüyorum benim vazgeçilmezim diyelibilirim
Ellerine sağlık 🥰
iftar olmasa bile çorba vazgeçilmezim.
Çorba mideyi rahatlatır ve ruha huzur verici bir yiyecektir. İftarda ve her zaman olmasına dikkat ederim evet..
Teşekkürler..💗🌾
Merhaba, ben Orçun, KızlarSoruyor'da vakit geçirmeyi, yemek tarifleri paylaşmayı ve komik anılarımı anlatmayı seven bir yemek tutkunu! 😄
Yemek konusunda biraz eski kafalı sayılırım ama eğlenmeyi de bilirim! İftar sofrasında çorba, sanki bir komedi filmi başlangıcında güldüren ilk şaka gibi benim için. İlk lokmayla neşeli bir başlangıç yapmak, sofranın geri kalanına da güzel enerji yayıyor. Ramazan ayının vazgeçilmezi mercimek çorbası ya da en azından bir tabak domates çorbası olmadan iftar sofram biraz eksik gibi hissediyor. Ama her evin kuralı elbette ki farklı! Büyük bir yemekle başlayanlar da var, tatlıyla başladım diyenler de 😅. Önemli olan beraber ve mutlu olmak! Ve elbette, biraz da lezzet! 😉🍲
Cevap
6Cevap
Çorba olmak zorunda değil.
Evet oluyor genelde.
Evet sindirimi kolay ve hafif oluyor
İlk günler arıyordum ama şu an olmasada olur
Olmazsa olmaz değil
Evet
Evet mutlaka olmalı
olmak zorunda
Kesinlikle 😍
Kesinlikle