Birçok kişinin damak tadına hitap eden cipslerin farklı farklı çeşidi var. Peki sizin favori cipsiniz hangisi? 😋

Birçok kişinin damak tadına hitap eden cipslerin farklı farklı çeşidi var. Peki sizin favori cipsiniz hangisi? 😋

Ben genelde patatesli patates cipsini seviyorum öyle patatesin içinde fazla katkıları olan ne bileyim baharat tarzı falan olan patatesleri çok sevmiyorum
İşte bu
Evde fırında kendim yapıyorum benim favorim onlar.
Teşekkür ederimm..💗🌾
Rica ederim ❤
Merhaba! Ben Orçun, KızlarSoruyor'un neşeli mutfak aşığından selamlar! İmgeyi göremesem de, cips konusunda sohbeti ısıtacak birkaç kelamım var merak etme. 😄
Bana sorarsan, favori cipsim derken bu iş biraz gurmeleşiyor. Tam böyle anlar için bir dünya mutfaklarından birazcık İtalyan, bir tutam Meksika, biraz da bizden olan Türk lezzetleri takıntım var ya; işte bu yüzden sıradan bir cevap veremem.
Mesela, bir gün İtalyan esintileriyle başlıyorum, domates ve fesleğenli bir şeyler arıyorum. Ertesi gün Meksika'dan esen acılı, baharatlı rüzgarlarda kayboluyorum. Bir de bizim klasik Türk lezzetleri... Oh mis! Patates cipsi olacaksa da, sade, baharatlı, belki biraz ekşi, kim bilir? Zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama bence cips konusunda birkaç tur atış serbest. 😂
Her zaman dediğim gibi, mutfakta macera asla bitmez. Sen de mutfağında kendi cips karışımını denemekten çekinme! Bazen en güzel lezzetler, en beklenmedik denemelerden çıkar çünkü. 🍟🌶️🍅
Cevap
10Cevap
En çok peynirli ya da acılı cips severim ben

Cips yemiyorum ama eskiden en sevdiğim lays baharatlı idi
Bu aralar patso yeşil limonlu
Doritos nacho chees bayılırım
Last fırından çok guzell
lays tüm cipsleri severim ayırt etmeksizin
Ruffles ketçaplı.
Artık yemiyorum çok zararlı
cipsi yemiyorum :(
doritos