Yeme & İçme Favori cipsiniz ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl benim Doritos hot corn Favori cipsiniz ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. baharatlı 0 0 Yorumla
Tartini Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Favori cipsim lays fırında ve Doritos yeşil paket olan fakat uzun bir zaman yemek istemiyorum. En son fazlasıyla yedim ve acısını hala midemde yaşıyorum. Mümkünse uzak dursun benden cips. 0 0 Yorumla
olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Lays ve doritos ama uzun zamandır almıyorum almayacağım. 0 0 Yorumla
Rk1252 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 76% +1 yıl Hiç farketmiyor çöp bidonu gibi o an hangisi dikkatimi çekmişse onu alıyorum yiyorum😅🤭 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Vodkanın yanında sade Ruffles, yekten tüketirken çıtır 0 0 Yorumla
acelyagunesim Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Eskiden... hangisiydi diye dusundum de eskidende yoktu. Kafama gore yiyiyodum wkdnwjsa 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Cips yemiyorum, yiyenleri de anlamıyorum. 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Doritos Alaturka Ruffles Soğanlı 0 1 Yorumla Boavistaa +1 yıl Çerezza süt mısırı veya koktely Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Leys çok tuzlu oluyor sevmiyorum Doritos güzel 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Pringless ama çekildi ya 0 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Patos Rolls ve dorltos nacho 0 1 Yorumla Mitsuhide +1 yıl Lays seven köylüdür bu arada Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 466 cevap paylaştı. Ruffles Soğan Peynir , Doritos Peynir Baharat 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevmem, saglikli beslenirim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Amaan bulduğunu yiyeceksin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yooo Yorumla Soran +1 yıl Sen bilirsinn Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 838 cevap paylaştı. Doritos baharatlı. 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 709 cevap paylaştı. Patos rolls 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Alaturca 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
baharatlı
Favori cipsim lays fırında ve Doritos yeşil paket olan fakat uzun bir zaman yemek istemiyorum. En son fazlasıyla yedim ve acısını hala midemde yaşıyorum. Mümkünse uzak dursun benden cips.
Lays ve doritos ama uzun zamandır almıyorum almayacağım.
Hiç farketmiyor çöp bidonu gibi o an hangisi dikkatimi çekmişse onu alıyorum yiyorum😅🤭
Vodkanın yanında sade Ruffles, yekten tüketirken çıtır
Lay’s Klasik
Eskiden... hangisiydi diye dusundum de eskidende yoktu. Kafama gore yiyiyodum wkdnwjsa
Genelde yemem sevmiyorum patates
Cips yemiyorum, yiyenleri de anlamıyorum.
Doritos Alaturka
Ruffles Soğanlı
Çerezza süt mısırı veya koktely
ruffles ketcapli
Leys çok tuzlu oluyor sevmiyorum Doritos güzel
Cips yemeyi bıraktım nöronlarım icin
Fark etmez hepsini çok seviyorum 😄
Yoğurtlu mevsim yeşillikli
Pringless ama çekildi ya
Patos Rolls ve dorltos nacho
Lays seven köylüdür bu arada
doritos flamin hot yeme :D