Yeme & İçme KS de midem iftara ben sana hasret diyeceğiniz biri var mı? Alfamsı_Tuçiş Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bugün çok zor geciyo gibim🤕 Güncellemeler+1 yıl Bana aşık olan erkekler nerdesiniz nan KS de midem iftara ben sana hasret diyeceğiniz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Hayır yok gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Hayır yok maalesef öyle birisi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Stalklıyorum nan seni uzakdan yüz bulmadığım için, mesaj kutundayım nerde olucam. Hastayım nan sen yokken inim inim inliyorum , geberiyorumm açlıktan deliriyorum Mabel kardeş arda şarkın mahf oldu ama olsun olur böyle şeyler absbkd 0 9 Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Lan nerden mesaj kutumdasin uydurma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ulannn birdaha oku yorma beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkes sana aşık sen bana aşık 😂 Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Gözlerim hiç iyi görmüyo bugün iftardan sonra yine okurum burada bekle beni oldu mu sıçancan gizli aşıkım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lan önceki soruyu diyorum 🤣 Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Ben kimseye aşık olmam ancak bana aşık olurlar😏 Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Ya beynim hiç iyi çalışmıyo şimdi sonra görüşelim hadi hoccakalın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kim bu mod'mazelle karı😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki hocam iftardan soğra uğrarım yolum düşerse Yorumla
BabaGenghisKhan Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kral o kamil beni hiç dinlemiyor hala aynı kafa devam ben buna tepki gösterince de şımarıyor 0 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Açken kadın düşünemiyorum 😅 1 1 Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Ben erkeği bırak hiç bişey düşünemiorum Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şu an kendisi KS'da değil... 1 0 Yorumla
KalbeDokundum Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Vardı artık yok 1 2 Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Vardı dediğine göre kalbinde hâlâ Yorumla KalbeDokundum +1 yıl Vardı geçmiş zaman ibaresi oluyor Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Hayır yok öyle biri 1 8 Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Unuttun mu hepsini Yorumla ayhanist3435 +1 yıl Malum yaşlılık😂😂 Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Bu iyiydi😂 Yorumla ayhanist3435 +1 yıl Ayyy şan aşık olan da mı var tipsiz 😂😂😂 Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Var tebi😏 Yorumla ayhanist3435 +1 yıl Yazıkk lan O adamlara Yorumla Alfamsı_Tuçiş +1 yıl Bodurcan ağladi Yorumla ayhanist3435 +1 yıl Sus nan fasulye sırığı 😂 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hayir yok 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yok bea. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır yok gadası
Hayır yok maalesef öyle birisi
Stalklıyorum nan seni uzakdan yüz bulmadığım için, mesaj kutundayım nerde olucam. Hastayım nan sen yokken inim inim inliyorum , geberiyorumm açlıktan deliriyorum Mabel kardeş arda şarkın mahf oldu ama olsun olur böyle şeyler absbkd
Lan nerden mesaj kutumdasin uydurma
Ulannn birdaha oku yorma beni
Herkes sana aşık sen bana aşık 😂
Gözlerim hiç iyi görmüyo bugün iftardan sonra yine okurum burada bekle beni oldu mu sıçancan gizli aşıkım
Lan önceki soruyu diyorum 🤣
Ben kimseye aşık olmam ancak bana aşık olurlar😏
Ya beynim hiç iyi çalışmıyo şimdi sonra görüşelim hadi hoccakalın
Kim bu mod'mazelle karı😂
Peki hocam iftardan soğra uğrarım yolum düşerse
Kral o kamil beni hiç dinlemiyor hala aynı kafa devam ben buna tepki gösterince de şımarıyor
Açken kadın düşünemiyorum 😅
Ben erkeği bırak hiç bişey düşünemiorum
Şu an kendisi KS'da değil...
Vardı artık yok
Vardı dediğine göre kalbinde hâlâ
Vardı geçmiş zaman ibaresi oluyor
Hayır yok öyle biri
Unuttun mu hepsini
Malum yaşlılık😂😂
Bu iyiydi😂
Ayyy şan aşık olan da mı var tipsiz 😂😂😂
Var tebi😏