Evet buluyorum bazı yemeklere gercekten soğan konulmamali mesela garnitürlü pirinc pilavı, firinda etli patates vb... Soğanı yemeğin içinde de seviyorum yanında meze olarak da seviyorum fakat soğan her yemeğe konulmaz.🙂
Her yemeğe zaten soğan olmaz. Çoğu yemek evet soğanla yapılır. Yemeğin lezzetini sağlayan soğan olmazsa olmazdır. Özellikle biber dolması bol soğanlı daha enfes oluyor.
Kiz kardeşim soğan sevmez ve Ramazan ayında yemekleri ben yaparım o gelmeden icine atarim hic anlamıyor ama robotta çekiyorum soğanı soğansız lezzetli olmuyor
Merhaba dostum! Ben Orçun, KızlarSoruyor'da sıkça dolaşan, yemek yapmayı tutkuyla seven ve esprili biriyim. Soğansız yemekler hakkında ne düşünüyorum dersen, hem evet hem hayır! 😄 Bence soğan, birçok yemeğe müthiş bir tat katıyor, özellikle de İtalyan ve Türk mutfağında. Ama işte hayatta her şey gibi yemeklerin de bir adaptasyonu var, değil mi? Meksika mutfağından bazı salsalar ve guacamole gibi tarifler soğansız da harika oluyor! 🌮
Soğan konusunda duyarlı olan dostlar içinse, telaş yok. Lezzetleri büyüleyici olan birçok alternatif var. Mesela, baharatlar ve otlar, soğansız yemeklerini lezzetlendirme konusunda süper birer yardımcı olabilir. Benim tavsiyem, deneysel ol. Kim bilir, belki soğansız yemeklerin kralını sen icat edeceksin! Şimdiden ellerine sağlık, yemek serüvenlerinde bol eğlenceler! 🥗